1+5 chestii de pe profilul tau de Facebook care sperie barbatii

1+5 chestii de pe profilul tau de Facebook care sperie barbatii

Gabi
Dragoste

Asa cum lumea anunța pe facebook evenimente importante (cand s-au lasat de iarbă, cand au fost dați afara de la job, cand s-au căsătorit, cand au murit etc.) așa ai putea si tu foarte bine sa-ti gasesti dragostea vietii in news feed. Ai grija insa ce postezi. Sunt câteva lucruri care îndepărtează bărbații de pe profilul tău atat de tare, incat dau si restart la calculator. Sa fie siguri ca ai disparut. :)

Gramatica nefericita. Dacă descrierea ta este "Printre lucrurile pe care mă definesc se află ambiția, perfecționismul și literatura" in primul rand vei fi trecuta drept mincinoasa. Vor ocoli cu mare grija butonul "Adauga" pana ies de pe profilul tau.

Postările numai cu si despre mâncare. Daca toate pozele tale sunt cu ciorbite si toate statusurile tale sunt insotite de emoticoane cu briose, opreste-te pana nu li se face rau. "Dragostea trece prin stomac." e un citat care e valabil cateodata, dar dupa mult timp in relatie... nu la inceputul ei.

www.pexels.com

Profilul fără poză. E cel mai freaky. Pare că esti nesigură pe tine. Baga si tu macar juma' de față, un degetel. Daca esti urâtă, roaga pe cineva să te pozeze de la spate.

Pozele cu copii postate in disperare. Nepoata Maia poate că este drăguță, dar dacă o postezi în fiecare zi și intre timp aștepți multe cereri de prietenie de la bărbați frumoși și dornici de aventuri... sa n-astepti in picioare. Mai taie din Maia.

Ziua si selfie-ul. Cu ocazia Oscarurilor din 2014, Ellen Degeneres a facut ca selfie-urile sa nu mai para asa lame, dar daca pe profilul tău sunt NUMAI poze selfie, apare întrebarea aferentă, corecta. :)) Chiar nu există nimeni care să vrea să-ți facă o poză?

Oscar's 2014

Stilul emo. Mai are lumea o zi proastă, dar tu chiar ești prea tristă. Daca tot ce postezi trebuie să pară tulburător, sfâșietor, sugrumător si din care sa reiesa că viața e grea și lumea e rea, n-o să vrea nimeni să stea nefericit cu tine. Lasă-ți venele în pace. Don't be such a Drama Queen si nu mai speria barbatii mai mult decat sunt deja. Pune și tu o floricică. Ce te costă?

Succes la add-uri. :))

 

What's Hot

Galerie Articole