1+5 tipuri de barbati de care sa te feresti

1+5 tipuri de barbati de care sa te feresti

Dragoste


 

 
 
Dragile mele, exista printre noi o serie de barbati de care e bine sa te feresti, oricat de disperata ai fi si tu si neamurile tale. Asa ca, oricat de tare ar incerca sa te convinga mama ca rad de ea locatarele de la scara C, incearca sa te tii tare si daca intalnesti vreunul din specimenele de mai jos fugi, da-i block, schimba-ti numele sau macar tunsoarea si culoarea la par.
 

1. Absentul.

De obicei nu il iei asa, aceasta specie de mascul evolueaza dintr-un tip care initial era ok. Intra in casa obosit, indiferent de unde vine. Se relaxeaza si el putin, ca tocmai si-a descarcat 3 sezoane din GoT sau a aparut versiunea 128 din Assasin Creed. Cand te intreaba ce ai mai facut se refera sctrict la mancare. Sexul cu el este din ce in ce mai rar, mai prost si incepe cu "da-ti chilotii jos". Fugi repede ca te incurca.
 

2.Mega-posesivul.

La inceput, cand tu esti indragostita-muci ti se pare ca te iubeste. Usor-usor, te face sa ii dai parolele de la toate conturile, inclusiv de la internet banking. Stie despre tine tot. Se sufoca daca nu stie tot. Probabil ai activat un tracker pe telefon. Ai dialoguri de tipul:
El: ce ai facut 22 minute si 17 secunde cat nu ai fost on-line?
Tu: am vorbit la telefon.
El: cu cine?
Tu: cu prietena mea M de la Constanta.
El: si ce ati vorbit atata?
Tu: eh, de ale noastre, nu mare lucru.
El: cuuuum, 22 minute si 17 secunde ati vorbit despre nimic???
 
Daca recunosti dialogul de mai sus fugi pentru viata ta, desi sexul este mediu spre bunicel.

 

3. Baiatul mamei.

Nu e important daca locuieste cu ea sau nu. Daca vorbeste cu mama la telefon din ora in ora si il auzi ca ii descrie cum sunteti imbracati e grav. Sexul cu el este jalnic si daca te risti mai mult ca sigur o sa trebuiasca sa ii spui ce are de facut. Fugi, oricat de tare ar suna ca e baiat cuminte, are serviciu bun, nu bea si nu fumeaza.
 

4.Narcisistul.

Petrece mult mai mult timp decat tine la oglinda si la saloane, unde are programari pe minim o luna inainte.. Universul se invarte in jurul lui. Stie cum se cheama toate nuantele de roz. Trebuie sa-ti petreci zilele adorandu-l. Dupa sexul cu el trebuie sa te masturbezi la dus.
 

5.Zgarcitul.

Isi petrece timpul liber studiind ofertele de la hipermarket. Traversati jumatate din oras ca sa economisiti 0.75 ron la borcanul de mazare. Te pisi pe tine de frig in casa pentru ca tine centrala la 18 grade. O partida de sex cu el se termina inainte de a incepe pentru ca daca transpirati prea tare trebuie sa faceti dus cu mai multa apa. 

6. Ala pe care nu-l iubesti.

Daca ai ajuns in etapa in care te enerveaza cum miroase, cum sforaie si in general iti e foarte greu sa il suporti, e timpul sa fugi. Nu te ajuta deloc sa imbatranesti asa. Viata e scurta si e pacat de tine.

What's Hot

Galerie Articole