5 tipuri de relatii fericite

5 tipuri de relatii fericite

Dragoste

Legenda spune că atunci când fratele lui Prometeu a deschis cutia Pandorei, toate 'relele' care fuseseră puse în ea, au iesit și s-au împrăștiat în lume. Grăbindu-se să o închidă la loc, n-a observat că singura care nu apucase să iasă, era speranța. O fi asta motivul pentru care e cam greu, in general, sa poti spera? :) Ca extra motivatie si ca sa puteti sa sperati in continuare, in iubire de exemplu, am gasit 5 tipuri de relații fericite. Pentru că, da, există și în realitate așa ceva, nu doar în basme:

(extrase din realitate)

1. - Iubita mea, am luat bilete să plecăm la Paris de ziua noastra.

- Ce surpriză frumoasă. Pai si cand plecam?

- Stai c-a venit nevastă-mea. Te sun eu mai pe seară. Te iubesc.

www.pexels.com

2. - Doar 3000 de lei că vreau să-mi schimb bucătăria.

- Sigur ca-ti dau, deci ce ziceai să facem cu Marcel? Sa-l bagam la engleza intensiv?

- N-are ce face cu engleza. Mai bine la araba.

- Buna idee, te sun mai incolo mami. Pa.

3. - Ia și mănâncă, Iustin. Nu zici nimic? Tu niciodată nu mă contrazici. Doar mă privești cu ochii tai verzi și aștepți să vin să te iau în brațe. Esti totul pentru mine.

- Miau.

- Si eu.

www.pexels.com

4. "Pur și simplu e relația perfectă. Gândim la fel, simțim la fel, sexul este nemaipomenit! Avem același program, același job, ne plac aceleași lucruri. Sunt frumos maxim. De-aia ma iubesc."

5. Iar cea mai reusita relatie este și cea mai întâlnita: cea care se termină. Te porți cu atata grija cu partenerul după ce v-ați despărțit. Tu ca să-ți plătească in continuare pensia alimentară si el pentru ca acum poate să umble liber cu orice femeie fără sa-i tipi intr-una în cap. This is the "win-win situation".

(prietenele care se vor recunoaste...sunt rugate sa nu citeasca)

Multumesc. :)

 

What's Hot

Galerie Articole