50 de umbre ale lui Grey , in curand

50 de umbre ale lui Grey , in curand

simona
Timp liber

Doamnelor, Christian Grey revine! Mai sexi si mai hotarat ca niciodata s-o recucereasca pe frumoasa Anastasia Steele.

Azi s-a lansat cel de-al doilea trailer oficial al “Celor 50 de umbre ale lui Grey” si este mult mai incitant, sunt scene fierbinti in pat, la dus, la sala de gimnastica si chiar intr-un lift foarte aglomerat.

Mr Grey in camera de joaca - sursa dailydesignnews

Pentru cele care nu au citit cartea (e timpul s-o faceti), in aceasta parte, Christian incearca sa dobandeasca iertarea iubitei sale care l-a parasit pentru insensibilitatea, cruzimea si duritatea sa. Vei afla daca domnisoara Steele ii mai ofera o a doua sansa charmantului Grey si daca relatia lor trece la un alt nivel.

Dakota Johnson si Jamie Dornan - sursa google

Mai mult de atat, situatia devine si mai complicata si incitanta cand apar cele doua femei din trecutul intunecat la lui Grey. Kim Basinger o intruchipeaza pe doamna Robinson, cea care l-a initiat pe Grey in arta masochista, iar in rolul Anastasiei este frumoasa fiica a lui Don Johnson cu Melanie Griffith.

Si aceasta a doua parte a serie scrise de E.L.James se va lansa de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie anul viitor.

Pana atunci ... sa ne bucuram de cateva imagini!

What's Hot
Mandria de a fi ROMÂN

Mandria de a fi ROMÂN

Am aratat lumii niste tineri inteligenti si educati care nu au iesit in strada de foame, ci pentru principii. Am aratat lumii niste tineri care vor sa demonstreze ca democratia nu este doar o definitie lipsita de sens ci exact ceea ce ii spune numele: forma de organizare a statului in care puterea este exercitata de popor.

News

Galerie Articole