50 de umbre ale lui Grey , in curand

50 de umbre ale lui Grey , in curand

simona
Timp liber

Doamnelor, Christian Grey revine! Mai sexi si mai hotarat ca niciodata s-o recucereasca pe frumoasa Anastasia Steele.

Azi s-a lansat cel de-al doilea trailer oficial al “Celor 50 de umbre ale lui Grey” si este mult mai incitant, sunt scene fierbinti in pat, la dus, la sala de gimnastica si chiar intr-un lift foarte aglomerat.

Mr Grey in camera de joaca - sursa dailydesignnews

Pentru cele care nu au citit cartea (e timpul s-o faceti), in aceasta parte, Christian incearca sa dobandeasca iertarea iubitei sale care l-a parasit pentru insensibilitatea, cruzimea si duritatea sa. Vei afla daca domnisoara Steele ii mai ofera o a doua sansa charmantului Grey si daca relatia lor trece la un alt nivel.

Dakota Johnson si Jamie Dornan - sursa google

Mai mult de atat, situatia devine si mai complicata si incitanta cand apar cele doua femei din trecutul intunecat la lui Grey. Kim Basinger o intruchipeaza pe doamna Robinson, cea care l-a initiat pe Grey in arta masochista, iar in rolul Anastasiei este frumoasa fiica a lui Don Johnson cu Melanie Griffith.

Si aceasta a doua parte a serie scrise de E.L.James se va lansa de Ziua Indragostitilor, pe 14 februarie anul viitor.

Pana atunci ... sa ne bucuram de cateva imagini!

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole