Ion Tiriac la coada de Black Friday

Ion Tiriac la coada de Black Friday

Gabi
Dragoste

BLACK Friday, la noi, are mai multe semnificații. E zi de doliu pentru cei care n-au reușit să-și ia plasmă la 5 milioane, dar e și un fel de Halloween. Vinerea aia vin toți încercănați a doua zi la serviciu, pentru că stau pana la 4 dimineata lipiti de internet, doar doar să prindă reduceri. Chiar și vedetele profită de această zi, așa că iată Top 3 cele mai scumpe dar și utile comenzi de Black Friday-ul acesta:

bebes.uno.com

PE LOCUL 3 îl avem pe Mihai Bendeac. El si-a achiziționat un epilator cu laser IPL în valoare de 1600 lei, care îți lasă pielea fină și catifelată până la 6 săptamâni. Epilatorul se folosește pe toate zonele păroase ale corpului, mai puțin pe zona din jurul gurii. Tratamentul trebuie repetat timp de 6 luni, la finalul cărora părul va înceta definitiv să mai crească. Super tare, Mihai! :)

PE LOCUL 2  o avem pe Oana Roman care și-a comandat o “pizza family” de la un restaurant faimos din Bucuresti. Reducerea a fost substanțială. A economisit în jur de 400 de lei la cina de Black Friday. Bravo, Oana! :)

Iar PE LOCUL 1 îl avem pe Ion Țiriac cu cea mai scumpă achiziție de Black Friday. El si-a luat o Laurette. Se aude ca domnul Ion e foarte fericit. Laurette face toti banii. :)

 

Acest articol e un Pamflet și vă rog să-l luați ca atare! :))

What's Hot
N-a avut PSD-ul atata faina si ulei ca sa ne trimita acasa

N-a avut PSD-ul atata faina si ulei ca sa ne trimita acasa

Asa cum era de asteptat, dupa ce romanii au ales penali in Parlament pe 11 decembrie 2016, Psd-ul a trecut la fapte. Mai exact, a inaintat spre ratificare doua proiecte de lege privind amnistia si gratierea unor fapte penale sub paravanul explicatiei penitenciarelor prea aglomerate.

Dragoste
Romania. Despre empatie

Romania. Despre empatie

EMPATÍE s. f. 1. (Fil.) Formă de intuire a realității prin identificare afectivă. 2. Tendință a receptorului de a trăi afectiv, prin transpunere simpatetică, viața eroilor din opere literare, filme etc. – Din fr. empathie, engl. empathy. As adauga definitiei si "sentiment care lipseste la majoritatea romanilor".

Dragoste

Galerie Articole