Ion Tiriac la coada de Black Friday

Ion Tiriac la coada de Black Friday

Gabi
Dragoste

BLACK Friday, la noi, are mai multe semnificații. E zi de doliu pentru cei care n-au reușit să-și ia plasmă la 5 milioane, dar e și un fel de Halloween. Vinerea aia vin toți încercănați a doua zi la serviciu, pentru că stau pana la 4 dimineata lipiti de internet, doar doar să prindă reduceri. Chiar și vedetele profită de această zi, așa că iată Top 3 cele mai scumpe dar și utile comenzi de Black Friday-ul acesta:

bebes.uno.com

PE LOCUL 3 îl avem pe Mihai Bendeac. El si-a achiziționat un epilator cu laser IPL în valoare de 1600 lei, care îți lasă pielea fină și catifelată până la 6 săptamâni. Epilatorul se folosește pe toate zonele păroase ale corpului, mai puțin pe zona din jurul gurii. Tratamentul trebuie repetat timp de 6 luni, la finalul cărora părul va înceta definitiv să mai crească. Super tare, Mihai! :)

PE LOCUL 2  o avem pe Oana Roman care și-a comandat o “pizza family” de la un restaurant faimos din Bucuresti. Reducerea a fost substanțială. A economisit în jur de 400 de lei la cina de Black Friday. Bravo, Oana! :)

Iar PE LOCUL 1 îl avem pe Ion Țiriac cu cea mai scumpă achiziție de Black Friday. El si-a luat o Laurette. Se aude ca domnul Ion e foarte fericit. Laurette face toti banii. :)

 

Acest articol e un Pamflet și vă rog să-l luați ca atare! :))

What's Hot

Galerie Articole