Trucurile geniale care iti vor face casa sa straluceasca

Trucurile geniale care iti vor face casa sa straluceasca

Gabi
Dragoste

Știu că lucrurile se mișcă pe 'fast forward' în zilele noastre si că suntem femei ocupate care își petrec mult timp în afara casei. Dar cand, în sfârșit, ajungem acasă, spațiul în care locuim și ne relaxam, trebuie să fie unul curat. Și nu pentru că vin sarbatorile si tre' sa te apuci de curățenia aia 'generala' de o pomenește mândru toata lumea, ci pentru simplul fapt ca așa e sănătos.

Așa că, fetelor, în cazul în care nu chemați pe nimeni sa va ajute, înarmați-vă cu o pereche de mănuși de protecție (nu vrem sa se strice manichiura!), prindeți-vă părul ca sa nu vă încurce in timpul acțiunii și puneți-vă o pereche de colanți sexy. Veți trece de multe ori prin fața oglinzii si după ce o spălați, tre' să arătați bine în ea de fiecare dată. 

Pasul 1. Pune dezordinea în ordine. Chiar dacă bluza ta gri se potrivește cu fotoliul bordeaux, mai bine o iei si o pui in dulap lângă celelalte bluze. Fără discriminări. :)

www.pexels.com

Pasul 2. Aruncă! Aruncă tot! Sau, mă rog, cât poți de multe. E un prilej bun pentru shoppingul de săptămana viitoare asa ca trebuie sa-ti faci loc in dulap.

www.pexels.com

Pasul 3. Asigură-te că bucătăria e curățată temeinic. Doar e locul unde gătești. Gresia va străluci daca adaugi 15 g de acid citric la un pahar de apă caldă și o speli. Pentru dezinfectare poți să pulverizezi oțet pe toata suprafața, să aștepți 10 minute si apoi să cureți cu apă caldă. Aragazul poate redeveni alb folosind o radieră obișnuită. Asa fac majoritatea curățătoriilor profesionale. Este destul de eficient și sucul de lămâie lăsat sa-și facă efectul timp de 10 minute si curățat apoi.

www.pexels.com

Pasul 4. După ce vei curăța restul camerelor e important să nu uiți de baie! Spre exemplu, chiar dacă te speli în cadă în fiecare zi, asta nu înseamnă că a făcut și ea baie. Peroxidul de hidrogen elimină depunerile de calcar si petele galbene așa ca toarnă-l intr-o sticlă, pulverizează-l și lasă-l jumătate de oră să-si facă efectul. Apoi curăță cu apă caldă.

www.pexels.com

Pasul 5. Pentru un aport semnificativ de strălucire al casei, agață de lustră un glob disco făcut din oglinzi. Dă drumul la Casablanca, stinge luminile si vei străluci alături de casa ta pe ritmuri de dans stil 90's. :)

www.shutterstock.com

Spor la treaba și nu uitați, nu contează cu ce produse speli gresia, conteaza sa o speli! :))

 

What's Hot

Galerie Articole