A-ti face sau a nu-ti face...tatuaj. Aceasta-i intrebare? :)

A-ti face sau a nu-ti face...tatuaj. Aceasta-i intrebare? :)

Gabi
Dragoste

Trupul e carcasa. Sufletul e important. Dar dacă iti place pentru carcasa ta acest tip de infrumusetare, iată câteva idei pe care sa le folosești doar in cazul în care te cunosti foarte bine si te reprezintă sau ti se potrivesc.

Veauty

De evitat să-ti faci un tatuaj decorativ doar pentru că ‘se poartă’. Metodele de inlaturare ale unui tatuaj nedorit sunt costisitoare, ma refer aici la laser, si nu-l pot sterge fara sa lase absolut nicio urma. O alta metoda de a scapa de un tatuaj este excizia, dar ea poate fi o varianta doar in cazul unui desen mic, pentru ca excizia presupune decuparea locului tatuat si cusutul marginilor. Si in cazul acesta raman urme, o mica cicatrice mai exact. Inca nu exista creme exfoliante prin care un tatuaj poate fi inlaturat, doar escroci care le vand pe internet. :)

Pinterest

O modalitate buna de a afla daca ti-ar placea sau nu un tatuaj pe pielea ta este sa-ti faci unul semi-permanent. Exista acest tip de tus special care dupa 3 ani incepe sa se stearga, in 5 ani disparand complet. Sunt multi artisti tatuatori care il folosesc deja.

Pinterest

Istoria tatuajului e veche. A apărut cu mii de ani in urmă și avea funcția de a stabili rolul fiecărui individ in cadrul tribului său. Intre timp, tatuajul a fost preluat de europeni si de alte nații, transformându-i funcția intr-una artistică.

Pinterest

Daca intr-adevar iti doresti un tatuaj permanent este esential ca desenul sa aiba o semnificație extrem de specială pentru tine. Altfel te vei plictisi de el in câțiva ani si va avea si el de suferit. Pacat de el.

Iata si unul pentru cei mai sensibili dintre voi, pentru familisti:

Xero.ro

Have fun wearing. ✔

What's Hot

Galerie Articole