Adio, Printesa Leia - May the force be with you!

Adio, Printesa Leia - May the force be with you!

simona
Timp liber

Ieri, la ora asta scriam despre pierderea unui mare cantaret si compozitor, azi, scriu despre trecerea in nefiinta a inca unei legend de la Hollywood: Printesa Leia din Star Wars-ul de acum 40 de ani. Carrie Fisher a pierdut lupta cu viata si inima ei s-a oprit. Acum doua zile anuntam accidentul ei de cord petrecut in avion cu doar 15 minute inainte sa aterizeze si acum … ceasul ei s-a oprit. De Sarbatori ar trebui sa fim mai buni si lucruri minunate sa se intample, dar cu asemenea tragedii nu pot decat sa o citez pe actrita Anna Kendrick :”No.No. Fuck this shit. Carrie Fisher is a fucking legend and this is bullshit.”

Luke, Leia si Han Solo - sursa telegraphuk
 

Asa cum s-au exprimat cele mai multe vedete despre disparitia actritei, scenaristei si scriitoarei Carrie Fisher, avem inca o zi trista si nu exista cuvinte pentru a exprima regretul familiei, prietenilor si fanilor. Printre colegii si amicii ei care si-au plans durerea pe paginile personale de pe retelele de socializare se numara Mark Hamill, partenerul ei din seria Star Wars, Luke Skywalker; cunoscuta prezentatoare de televiziune, Ellen DeGeneres; actorul Jon Favreau;  actorul din Star Trek, William Shatner; scriitorul si actorul Seth McFarlane si multi altii.

Leia si Han Solo - sursa google
 

Cine a fost Carrie Fisher care s-a stins din viata la 60 de ani? O printesa uimitoare cu ale carei filme au crescut  generatiile anilor 70-80,  o  luptatoare impotriva unei boli ale carei victime sunt multe vedete de la Hollywood, “dereglare bipolara” si o adevarata invingatoare fata de dependent de alcool si droguri.

Printesa Leia este nemuritoare in Galaxia si sufletele noastre. 

R.I.P sweet PRINCESS, “MAY THE FORCE BE WITH YOU”

 

  

  

What's Hot

Galerie Articole