Ai deficit de iubiti? Iata cateva posibile cauze:

Ai deficit de iubiti? Iata cateva posibile cauze:

Gabi
Dragoste

Azi vom vorbi foarte direct despre motivele pentru care s-ar putea să n-ai tu iubit. Nu trebuie să te superi, trebuie doar să schimbi prin părțile esențiale ca să fii iubită și de un om, nu doar de animalele tale de companie. 

 

★ Doar frumusețea interioară contează. (Prostii.) Nu "Doar". Mai degraba "Si".

Contează SI aia interioară, dar până ajunge s-o cunoască, o cântărește p-aia exterioară. Așa că dacă ai un plus de kile și te duci la sală ca să scapi de el, nu mai băga dup-aia o scărișoara de porc cu cartofi prăjiți și la desert un tort de ciocolata. Ține-te și de dieta aia alimentară, te rog. :)

 

★ Eu nu țin cont de modă, am stilul meu. (Nici ei nu țin cont de tine, te îmbraci horror!)

Ai deficit de iubiti? Iata cateva posibile cauze:2

Asta cu stilul propriu e ok atunci când vezi că e apreciat nu doar de mama ta. E mișto să fii trendsetter,  dar asta nu inseamna ca tre' sa porti haine care nu-ți vin sau care nu te avantajeaza.

 

★ Am dat 7 milioane pe permanentul ăsta. Ce nebunie!

Ai deficit de iubiti? Iata cateva posibile cauze:

Toată lumea îți zice că nu te avantajează 'crețul' turbat din păr, având în vedere... fata, dar tu îți tot refaci permanentul ala odată la două luni. Mai mult, ți-l și vopsești blond, pentru că ai auzit că bărbaților le plac blondele. Le plac, dar alea frumoase. Blondul nu se potrivește tuturor tipurilor de ten. Incearca sa revii spre natural. Naturalul începe să devină En Vogue :)

 

★ Eu n-am nici o pasiune. Nimic nu mă animă. Sunt o tristă. 

Găsește-ți pasiunea în munca pe care o faci, în hobby-urile care ar trebui sa-ti ocupe timpul liber, în compania prietenilor tăi pe care știi că te bazezi chiar dacă ai deficit de iubiti. Problema e că dacă aștepți ca Sensul Vieții să te sune si sa-ti zica ce să faci, aștepți degeaba. Si n-are sens. 

 

Daca nici așa nu sta nimeni cu tine, atunci e faza aia cu: "E frumoasă, desteapta și singură, deci e nebună." N-am zis-o eu, e si mai trist. A zis-o Poptamas.

Te pup si succes!

What's Hot
N-a avut PSD-ul atata faina si ulei ca sa ne trimita acasa

N-a avut PSD-ul atata faina si ulei ca sa ne trimita acasa

Asa cum era de asteptat, dupa ce romanii au ales penali in Parlament pe 11 decembrie 2016, Psd-ul a trecut la fapte. Mai exact, a inaintat spre ratificare doua proiecte de lege privind amnistia si gratierea unor fapte penale sub paravanul explicatiei penitenciarelor prea aglomerate.

Dragoste
Romania. Despre empatie

Romania. Despre empatie

EMPATÍE s. f. 1. (Fil.) Formă de intuire a realității prin identificare afectivă. 2. Tendință a receptorului de a trăi afectiv, prin transpunere simpatetică, viața eroilor din opere literare, filme etc. – Din fr. empathie, engl. empathy. As adauga definitiei si "sentiment care lipseste la majoritatea romanilor".

Dragoste

Galerie Articole