Aloe Vera - un ingredient genial pentru frumusete

Aloe Vera - un ingredient genial pentru frumusete

Alexandra Gherase
Tratamente

Hey girl!! Astazi vreau sa iti prezint o masca de fata pe baza de aloe vera si lamaie.  Gelul de aloe si sucul de lamaie aduc beneficii mari frumusetii. Ambele reduc petele de pe piele si vindeca acneea si cicatricile produse de aceasta.

Cand aceasta combinatie este utilizata pentru par, elimina matreata, incurajeaza cresterea parului si previne caderea acestuia.

Gelul de aloe vera se gaseste in comert, mai ales in magazinele plafar, insa eu iti recomand sa ai planta ta de aloe vera in casa. Asa vei avea o sursa continua de gel de aloe vera natural. Acum cred ca stii ce sa ii spui iubitului sa iti daruiasca de 8 martie. 

O sa iti explic imediat cum trebuie sa procedezi daca ai planta de aloe vera in casa, dar mai intai trebuie sa-ti spun ca pentru tratamentul de frumusete de astazi vei avea nevoie doar de cele 2 ingrediente de mai sus:

- 2 linguri de gel de aloe vera (sau 2 frunze de aloe vera planta)

- jumatate de lamaie

Daca esti fericita detinatoare a unei plante trebuie sa stii ca pentru acest tratament trebuie sa tai frunzele de aloe vera pe lung ca in imagini. Apoi cu ajutorul cutitului sa extragi gelul transparent.

www.top10homeremedies.com

www.top10homeremedies.com

www.top10homeremedies.com

www.top10homeremedies.com

E timpul sa faci masca. Intr-un bol ceramic pune gelul de aloe si adauga zeama de la jumatatea de lamaie. Amesteca bine pana cand totul devine ca o pasta. Te sfatuiesc sa folosesti blenderul, astfel amestecul se va forma mai rapid.

www.top10homeremedies.com

Acum ai cel mai natural tratament de fata. Aplica mixtura pe ten si decolteu si lasa sa actioneze 10-15 minute, apoi clateste cu apa calduta. O sa ai un ten mai luminos si mai curat.

Fa-ti singura tratamentul Black-Mask!

Kisses, love and hugs! 

What's Hot

Galerie Articole