Alte premii, alte momente superbe

Alte premii, alte momente superbe

simona
Timp liber

Miercuri seara la Microsoft Theatre in Los Angeles a fost petrecere mare. Daca anul trecut s-au decernat Critics Choice Award, acum a avut loc gala People s Choice Awards, adica ... fanii au ales. Ca la orice mega eveniment cu super vedete, existe momente unice si memorabile atat placute cat si mai putin demne de mentionat.

Iata cele mai placute clipe ale galei:

1. Selfie-urile au fost cu siguranta cele mai multe! Vedete ca si Kristen Belle si actritele din distributia de la Fuller House au facut selfie-uri cu fanii insirati de-a lungul covorului rosu.

Ellen DeGeneres la PCA 2017 - sursa hollywoodlife

2. Actrita si gazda emisiunii de umor Ellen DeGeneres a primit cel de-al 20-lea trofeu al People s Choice, devenind astfel detinatoarea celor mai multe asemenea distinctii. Pe scena a fost prezentata de bunul sau prieten Justin Timberlake care a adus alaturi de el alti 19 de barbati cu cate o statueta in brate. Din pacate, camerele de luat vederi au ratat reverenta imbratisarea dintre cei doi la finalul momentului.

Tyler Perry - sursa etonline

3. Tyler Perry, regizor, scenarist si producator, a facut intreg publicul sa planga prin discursul sau emotionant: “Utandu-ma la situatia lumii si a tarii ... indiferent cat de intunecat va fi, toti trebuie sa fim luminati unul de catre celalalt. Vom trece peste toate impreuna si speranta mea este ca eu am devenit un pastrator al  echilibrului pentru ca atunci cand vad toata aceasta negura, tot ce-mi doresc este sa echilibrez balanta, sa aduc lumina.” Inaltator si incurajator!

Dwayne si Hart - sursa etonline

4. Dwayne “The Rock” Johnson i-a aratat cu veselie degetul din mijloc de la mana prietenului sau Kevin Hart care la primirea premiului pentru actorul favorit de comedie, a multumit tuturor, “mai putin” lui The Rock care nu l-a sustinut deloc.

Johnny Depp la PCA 2017 - sursa eonline

5. Aparitia lui Johnny Depp este momentul meu favorit. Acesta a primit admiratia fanilor pentru a 14-a oara in cariera sa si le-a multumit cu emotie in glas pentru sustinerea si aprecierea lor. 

What's Hot

Galerie Articole