Amy Schumer si costumul de baie!

Amy Schumer si costumul de baie!

simona
Timp liber

Amy Schumer pe cover Instyle din luna mai - sursa WWD

Simpatica actrita Amy Schumer , la 35 de ani, a comis un "pacat" cand a decis sa pozeze in costum de baie. Tocmai a aparut pe cover-ul din luna mai al revistei "Instyle" imbracata intr-un costum de baie alb marca Ralph Lauren si "celebra" creatoare de costume de baie, Dana Duggan, si-a manifestat repulsia fata de silueta de "porc" a vedetei. In primul rand, cine e Dana Duggan? N-am auzit, dar pe Amy Schumer o stie o lume intreaga datorita filmelor de comedie in care a ironizat proportile sale fizice si atitudinea rebela si, mi se pare bizar sa declari public, despre o actrita recunoscuta international ,ca arata ca un "purcel" doar pentru ca nu are masura 2 sau 60-90-60! Pai, "dive cu greutate", la propriu, sunt o gramada si nimeni nu si-a permis vreodata sa rada de marima fizica pe care o au, daramite sa le jigneasca. 

Dana Duggan, dupa o scurta cautare pe Google nu am gasit nimic despre ea ci doar ca este creatoare de costume de baie in Massachussetts, dupa ce a vazut coperta revistei cu Amy, a scris pe mai multe retele de socializare : "Hai, serios! N-ati gasit pe nimeni mai bun pentru coperta? Nu oricine ar trebuie sa poarte costum de baie!" Evident, la asa postare nu au intarziat replicile doamnelor care si-au manifestat admiratia pentru o femeie cu forme adevarate ca Amy si dezaprobarea cu privire la comentariul nepotrivita la necunoscutei creatoare de moda. Numai ca aceasta nu s-a oprit la atat si a "comis-o" si mai rau, le-a raspuns fanilor actritei ca aceasta arata "ca un porc". Atat a fost! 

Amy Schumer - sursa dailymailuk

Amy nu s-a suparat, nu a sarit la gatul creatoarei obscure de costume de baie, ci a postat mai multe poze cu ea in costume de baie dintr-o piesa sau chiar din doua in care i se vad clar surplusurile fizice si a facut un singur comentariu: "Ma simt minunat!"  Daca actrita a fost draguta si amuzanta, presa nu a iertat-o pe designer si a luat-o la intrebari. Si parca nu ar fi fost de ajuns, aceasta i-a socat pe jurnalisti si opinia publica cu inca o obraznicie. Cei de la Huffington Post au publicat raspunsul Danei Duggan care nu si-a cerut scuze si a invocat "libertatea de exprimare" . Efectul produs de aceasta ultima lipsa de bun simt si aroganta nu a intarziat sa apara , si o explozie de comentarii a dus la inchiderea paginii de Facebook si a tuturor conturilor personale de pe retelele de socializare. Cum s-ar zice ... a fost stearsa definitiv din viata sociala si cred ca nici pentru afacerea ei cu costume de baie nu va fi prea bine! Daca a vrut sa iasa din anonimat, a reusit, dar in sens negativ! Vorba aceea: "Daca taceai, filozof ramaneai"!

What's Hot

Galerie Articole