Andreea Marin la concurenta cu Angelina Jolie!

Andreea Marin la concurenta cu Angelina Jolie!

simona
Timp liber

Astazi, pe la pranza, eram linistita la volan, ma gandeam ca e joi si nu este aglomerat cand deodata, ajung la Romana si blocaj total. Sun o prietena, la Mosilor, ambuteiaj.

Zana si sotul

Ce mama ei de zi o fi astazi ca-i tot orasul paralizat? Intr-un tarziu, ajung nervoasa acasa si ma loveste stirea: Andreea Marin divorteaza. Tu-ti dai seama? Zana buna din povesti, mama intalnirilor lacrimogene, femeia dreptatii supreme, ea insasi ne anunta ca-si va “continua viata zambind”. La ora la care ea facea anuntul pe facebook, ca orice diva care isi respecta fanii si renumele, paralizase orasul, oamenii de bine si coalitiile pentru familia traditionala, crestina si ce-o mai fi, si-au pierdut simbolul, sensul vietii si-au inrtat in panica, se deplasau haotic.  Daca si Andreea Marin divorteaza ... noi ce speranta sa mai avem!?

Zana surprizelor - sursa mediatv

Pai ce sa mai zic si eu, mai ales ca Zana surprizelor ne-a facut-o?! Si a mai si rugat colegii din presa sa nu o deranjeze. Draga doamna, cum noi nu suntem nici colege si nici prietene si nici jurnalista nu ma consider, pot sa zic ca .... sunt dezamagita si vreau sa scriu despre disperarea mea si as vrea sa stiu primele 10 motive pentru care s-a ajuns aici. Deci astept stiri de la "prietenii" apropiati care incet, incet, vor incepe sa "dea din casa".

Zana lacrimeaza - sursa Zumi

 Sincer! Citisem o carte cum ca “Dragostea dureaza 3 ani” si n-am vrut sa cred, mai aveam o speranta, dar acum, dupa ce am vazut ca dragostea Andreei Marin nu numai ca a durat “decat” 3 ani, dar nici nu a fost singura. 3 ani a durat si cu prima iubire  prin anii 90 si acum cu Suleman Magnificul (care se pare ca nu prea e magnific). Unde mai pui ca e a 3-a casnicie. Nu e drept, cum or sa mai doarma toate doamnele care o iubesc pe Zana si acum o jelesc ca la bunatatea ei n-are, maica, noroc si-n dragoste, ca doar a facut bine la atata lume!?!

Nu stiu, ia uita-te la numar: 333! Ptiu, unde mai zici ca ne da cu vestea asta-n cap tocmai azi cand e sarbatoare mare! Gata, nu mai zic nimic ca mi-e frica sa nu ma loveasca blestemul cifrei 3!

What's Hot

Galerie Articole