Angelina Jolie in curand fara organe!

Angelina Jolie in curand fara organe!

simona
Timp liber

Angelina Jolie face ce face si iar socheaza lumea. Nu e cazul sa aduc iar in discutie problemele ei din adolescenta si apoi  relatiile zbuciumate si controversate pe care le-a avut, sa zicem ca lumea le-a uitat de cand a inceput relatia benefica cu Brad Pitt. Din acel moment ... Angelina a avut tot ce se putea si mai mult chiar!  Cariera s-a dus in varf, s-a implinit ca mama atat biologica cat si spirituala, e un fel de Maica Tereza cu actiunile sale caritabile si, dupa parerea mea, i-a luat locul Femeii Fantastice!

Angelina Jolie anorexica - sursa mais que rimme

Mai mult de atat, este un simbol al elegantei si feminitatii cu mare influenta printre admiratori. A creat un adevarat “curent” in extirparea ovarelor si sanilor, “just in case”. Adica, mintea ei inca “obosita” de alcoolul, drogurile si depresiile din tinerete, i-a zis ca trebuie sa-si scoata niste organe ca nu cumva sa se imbolnaveasca de cancer, intr-o zi, poate!

Angelina Jolie fumand - sursa dailumailuk

Eiiii, iata ca acum, tot din stres, cel al divortului de data aceasta, s-a apucat sa fumeze tigara dupa tigara. Prieteni apropiati divei spun ca aceasta “fumega ca un cos” si ca tigarile ii tin loc de mese.Asa se explica infatisarea sa anorexica. Banuiesc ca tot fostul ei sot este de vina pentru viciul sau, asta asa, ca daca FBI-ul si Protectia copilului au concluzionat ca Pitt este nevinovat si-si poate vedea copiii, macar de ceva sa fie acuzat!?!

Angelina Jolie slaba - sursa elheraldo

Nu sunt rea, dar nu pot sa nu ma intreb daca Angelina nu se gandeste sa-si scoata si plamanii, ca la stilul la care fumeaza, peste doua pachete de tigari pe zi, face cancer!? Si de data asta, sigur, nu e o supozitie! Si sunt convinsa ca se vor gasi cativa adepti care s-o urmeze si, uite asa, mai scapa planeta de niste prosti! Multumim, Anelino!

 

 

What's Hot

Galerie Articole