Angelina Jolie l-a scos pe Brad Pitt si de pe piele!

Angelina Jolie l-a scos pe Brad Pitt si de pe piele!

simona
Timp liber

Angelina Jolie si tatuajele

Sunt câteva milioane de articole despre Brad Pitt și Angelina Jolie din care am aflat numai lucruri rele despre Brad, ceea ce era și normal că doar nu este el pârâciosul din scandal. Nici astăzi nu este o știre bună depre celebrul soț înfierat de frumoasa și perfecta sa Angelina Jolie.

Angelina Jolie si tatuajele

Acum câteva ore, ”minunata” Jolie și-a îndepărtat tatuajul cu numele celui de-al treilea soț, Brad Pitt. Să nu uităm că acum  13 ani, după un alt divorț, și-a șters numele ”victimei” tatuat undeva pe corp și a aruncat medalionul cu sângele acestuia pe care îl purta permanent la gât. Drăguț, nu?!

Angelina Jolie si J Lee Miller

Hmmm, dacă ne gândim bine, cred că la ”Maleficient” se aplică teoria că ”dragostea durează 3 ani”. Cu actorul britanic cunoscut din seria de succes cu Sherlock Holmes, ”Elementary”, Jonny Lee Miller, a fost măritată din 1996 până în 99.

Angelina Jolie si tatuajele

Apoi a urmat dragoste cu năbădăi și multe bătăi, droguri și alcool cu actorul Billy Bob Thornton, din 2000 până în 2003.

Angelina Jolie si tatuajele

Și acum, cu Brad , mai avea atât de puțin să ajungă la limita de 3 ani, doar câteva luni îi mai lipseau!

Sincer, Angie, ești mamă a șase copii, ambasador ONU , deținătoarea a unui Oscar și pozezi în postura de ”femeia perfectă a Universului”, nu reușești și tu să închei o relație cu mai puțin scandal și mai multă demnitate?

 

What's Hot

Galerie Articole