Antonio Banderas din nou in spital!

Antonio Banderas din nou in spital!

simona
Timp liber

Cea mai cunoscuta figura din Spania, Antonio Banderas , a fost internat la o clinica din apropierea Genevei, Elvetia. Actorul de 56 de ani, a mai avut o criza in care acuza dureri in piept cu doua luni in urma, la Londra. Pe 25 martie el trebuie sa fie prezent in Spania unde este invitat sa primeasca un premiu de onoare pentru activitatea sa cinematografica. Inca nu se stie daca medicul isi va da acceptul pentru depasarea sa, mai ales ca nu au fost anuntate motivele acestor atacuri de sanatate.

Banderas si iubita - suursa eonline

Iubita sa cu 20 de ani mai tanara, Nicole Kimpel, ii este alaturi la "Clinique  de Genolier", unde sta intr-un apartament care comunica printr-o usa cu camera bolnavului. Banderas primeste tratament pentru inima si este in permanenta sub supravegherea doctorului sau.

Antonio Banderas - sursa latintimes

Antonia Banderas a fost considerat, in anii sai de glorie, unul dintre cei mai frumosi barbati din lume. A debutat la Hollywood la 32 de ani intr-un film american, " The Mambo King" fara sa stie nici un cuvant in engleze. Replicile sau au fost invatate fonetic. Apoi au urmat si alte filme, an dupa an, in 94 alaturi de Tom Hank in filmul premiat cu mai multe Oscaruri, "Philadelphia", in 95 alaturi de Tom Cruise in "Interviu cu un vampir", in 96 alaturi de Madonna in "Evita" si apoi in 98, filmul care l-a facut cu adevarat celebru, "Zorro". Are 3 Globuri de Aur castigate. 

Antonio Banderas si Melanie Griffith - sursa google

Banderas este pasionat de fotbal si un mare sustinator al echipei Real Madrid si asta pentru ca prima sa iubire a fost acest sport. A jucat fotbal de mic si a fost un jucator promitator pana sa-si rupa un picior cand cariera sa de fotbalist a luat sfarsit. A trebuit sa accepte ca nu va mai putea juca fotbal si atunci a descoperit teatrul si apoi filmul. A fost remarcat de marele regizor spaniol, Pedro Almodovar pe cand avea 22 de ani si a fost unul dintre sex simbolul anilor 80 din Spania si apoi in anii 90 in America. A jucat in cele mai provocative scene sexuale din filmele lui Almodovar si cu accentul sau spaniol si atitudinea senzuala, a rupt inimile femeilor. Dupa o casnicie zbuciumata de 20 de ani alaturi de actrita Melanie Griffith, Banderas a parasit-o nemai putand face fata alcoolismului si geloziei acesteia.

What's Hot

Galerie Articole