Asta e Romania mea! Ia-ti labele de pe ea!

Asta e Romania mea! Ia-ti labele de pe ea!

Alexandra Gherase
News

Doamne! In ce tara traim? Cum putem permite sa isi bata joc de noi? Cine? Oamenii care ar trebui sa ne reprezinte si sa ne apere interesele. Din pacate acestia ne ironizeaza si ne desconsidera!

Rusine! Rusine sa le fie sa faca asemenea arogante, cand noi din salariile noastre le platim pe ale lor care sunt inzecit mai mari.

Ca sa ne intelegem, eu respect ideea ca au castigat alegerile pe nesabuinta si lipsa de combativitate a celorlalte partide. Iar intr-o democratie, guvernul e dat de castigatori. Deci PSD trebuie sa guverneze. 

Cererea mea e simpla: sa guverneze cu respect fata de popor, pentru ca tara asta e a romanilor, nu a lor. Insa zilele astea am vazut un soi de nepasare din partea lor. De aceea nu-i mai vreau si cred ca jumatate din votantii lor sunt de parere cu mine.

Ieri, in timpul discursului presedintelui Romaniei in Parlament, au ales sa plece. Cum sa plece? Ei nu sunt obligati sa stea la sedinte atata timp cat ceea ce rosteste cel care tine discursul, ma intereseaza pe mine?

Aveti mai jos un filmulet al evenimentului

Pai? Este normal? Si este normal ca la iesire din sala sa aratati semne obscene?

Serios? Asa ne tratati? Indiferent de culoarea politica, gestul parlamentarului demonstreaza inca o data ca nu le pasa de noi.

Dupa iesirea lor din sala de plen, parlamentarul Catalin Radulescu da o declaratie de presa si il face pe presedintele Klaus Iohannis penal. Tin sa va spun ca acest deputat PSD, Catalin Radulescu, este condamnat definitiv pentru coruptie, dare de mita si efectuare de operatiuni financiare cu acte de comert incompatibile cu functia, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Despre firul evenimentelor au scris colegii de la MEDIAFAX. Tot AICI gasiti si filmarea cu declaratia.

Imi pare rau ca suntem obligati sa traim asa. Romania mea o vad altfel si sper sa reusim. O vad asa cum am vazut-o in Piata Victoriei in seara de 5 februarie 2017. Acolo am vazut oameni avand acelasi ideal. Dorinta lor este sa locuim intr-o tara in care coruptii sa nu ne conduca si sa ne reprezinte. Intr-o tara in care celor de la putere le pasa de glasul nostru. Am vazut oameni frumosi. Frumosi pe interior, ceea ce se reflecta si la exterior. Am vazut oameni pasnici, oameni care lupta pentru idealurile lor prin prezenta si nu prin agresivitate. Oameni creativi care s-au saturat de coruptia care ne-a mancat tara ani la rand. Este frumos acolo! Energie pozitiva pe care o simti imediat ce te apropii. O sa fiu in piata si o sa ies cat va fi nevoie ca sa oprim acesti tradatori carora nu le pasa de noi. Asta e Romania mea!

Photo by Dan Mihai Balanescu

Si chiar daca s-ar putea sa nu imi iasa, va las mai jos niste poze adunate de pe retelele de socializare, pentru a va descreti un pic fruntile. Nu stiu cine le-a facut ca sa pot adauga credite, dar daca stie cineva va rog sa-mi lasati un mesaj.

Kisses, love and hugs! 

What's Hot

Galerie Articole