Averile Brangelinei se-mpart!

Averile Brangelinei se-mpart!

simona
Timp liber

Am tot sperat ca Angelina Jolie se va impaca cu Brad Pitt, daca nu pentru binele lor macar pentru fericirea fanilor sau cum au zis-o niste domni simpatici de la Hollywood: “cuplul brangelina tinea America unita”! Pentru binele tarii trebuiau sa se mai gandeasca, dar nu, se pare ca nu mai este cale de intoarcere si cand ii intra ceva in cap Angelinei , nu-i mai scoti!

Castelul Miraval - sursa dailymail

 Cale de intoarcere nu mai exista, divortul este in desfasurare si proprietatile au inceput sa fie scoase la vanzare. Pana si pasiunea celor doi pentru Franta si vinuri nu-i mai poate aduce impreuna. Castelul Miraval din provincia franceza Correns este pusa la vanzare impreuna cu domeniul viticol. Sotii Jolie-Pitt au cumparat domeniul de 1200 de acri si castelul cu 35 de camere in 2012 cu aproape 60 de milioane de dolari.

Vin Miraval

Acum ca se va vinde si vinul produs de vedete se va schimba. De anul viitor, pe eticheta vinului nu va mai aparea marca Jolie-Pitt, produsul va fi ... fara nume!

Vin Jolie - Pitt

Draga Angelina, nu stiu cu ce te-a suparat Brad asa de tare si inteleg ca nu-l mai iubesti ca nu mai este asa frumos si tanar, ca nu-l mai apreciezi pentru rolurile sale, ca nu-ti mai pasa ca este tatal celor 6 copii pe care ii ai, ca nu te intereseaza banii si averile pe care le impartiti, dar cu vinul ce-ai avut??? 

What's Hot

Galerie Articole