Barfe de American Music Awards!

Barfe de American Music Awards!

simona
Timp liber

Maine sunt Premiile American Music Awards si acest mare eveniment este interesant nu numai datorita numarului mare de vedete ci si a barfelor despre ele. Toata lumea este interesata sa vada spectacolul de muzica si star-urile care sunt nevoite sa defileze si sa se forteze sa zambeasca alaturi de partenerii lor de care s-au despartit. Dar vorba aceea: show must go on! Indiferent de circumstante!

Rihanna si Drake - sursa billboard

Editia aceasta, cei mai asteptati sunt Drake si Rihanna care tocmai s-au despartit in octombrie si cum amandoi au cateva colaborari muzicale, cu siguranta vor pasi brat la brat la ceremonie.

Bieber si Gomez - sursa hollywoodlife

Si anii trecuti American Music Awards a avut “favoriti” .In 2015, Justin Bieber si Selena Gomez au sosit impreuna la gala, dar au stat separati: Selena printre spectatori si Justin pe scena unde a cantat cateva melodii. Interesant ca cei doi s-au cazat impreuna cu doar cateva zile inainte de eveniment desi erau despartiti. Ce nu face omul pentru a da bine in fata camerelor?!

Hadid si Jonas - sursa mtvnews

Tot in acelasi an, Gigi Hadid si Joe Jonas s-au certat cu cateva saptamani inaninte de premii, dar au fost nevoiti sa-si faca datoria  la spectacol.  Cu toate acestea, au facut ceea ce fac si toti ceilalti cand se despart: si-au facut schimbat coafurile si culoarea parului, au abordat un nou stil!

Styles si Swift - sursa gossip cop

In 2014, Taylor Swift si Harry Styles au cantat pe aceeasi scena desi nu mai erau impreuna.

Lopez si Anthony - sursa dailymail

Insa cei care au rupt inimile fanilor au fost Jennfer Lopez si Marc Anthonygala din 2011. Dup 10 ani de casnicie, cei doi mari artisti si-au spus adio, dar au reusit sa fie civilizati la gala si sa cante fiecare separat.

Sa vedem maine ce tinute si barfe vor fi!

 

 

What's Hot

Galerie Articole