Beyonce divorteaza inainte sa nasca?!

Beyonce divorteaza inainte sa nasca?!

simona
Timp liber

Sa stii ca eu nu mai inteleg nimic si probabil ca nici tu! Zilele trecute, Beyonce era frumoasa si adorata Instagramului in care postase poza cu burtica ei "plina" cu gemeni si, azi, aflam ca nimic din ce pare a fi nu este. Adica, Beyonce este singura si nefericita in casnicia sa. Nu o inventez eu, este declaratia in exclusivitate a celor de revista "RadarOnLine" care au publicat ca, cantareata de 35 de ani se simte "mizerabil in casnicia sa.

Beyonce si Jay Z la Grammy - sursa capitalfm

Bey si Jay au avut intr-adevar vremuri foarte grele impreuna si au considerat ca un alt copil ii va aduce inapoi pe linia de plutire." Sa nu uitam ca anul trecut, Beyonce si-a etalat problemele maritale in albumul de mare succes, "Lemonade", in care "vorbeste" despre "multiplele afaceri" ale sotului. Iar gurile rele spun ca, chiar inainte sa anunte in presa faptul ca este insarcinata, Beyonce ar fi avut intentia sa semneze actele de divort. 

Beyonce si Jay Z - sursa showbizliputan

In afara animozitatilor din familie, Jay Z, raper-ul de 46 de ani se mai afla intr-un scandal paternal. Un tanar de 23 de ani din New Jersey sustine ca este fiul cantaretului. In urma atator probleme si discutii, numai dorinta de a mai avea inca un copil i-a tinut impreuna pe cei doi. 

 

What's Hot

Galerie Articole