Brad Pitt castiga prima batalie.

Brad Pitt castiga prima batalie.

simona
Timp liber

Am o veste buna: se termina scandalul din cel mai indragit cuplu de la Hollywood! Nu glumesc! In sfarsit s-a incheiat ampla ancheta asupra comportamentului lui Brad Pitt si concluzia a fost, asa cum ne asteptam cu totii, in favoarea actorului. Adica, Pitt a fost exonerat de orice vina cu privire la violenta verbal sau fizica asupra copiilor sai si in mod special asupra fiului cel mare, Madox de 15 ani.

Nu ti se pare, asa un pic, ca Angelina Jolie este cam diabolica? Mie, da! Inca de la inceput am banuit ca are sa-i plateasca niste polite sotului sau si, cum ea pozeaza in mama perfecta, numai printr-un scandal legat de “bunastarea si fericirea familiei” putea sa-i distruga imaginea buna si cariera de succes. In timp ce ea l-a balacarit pe Pitt cum a putut mai mult, el a pastrat discretia si decenta nefacand nici o declaratie, ba mai mult, a renuntat la orice aparitie publica chiar daca lipsa sa de la lansari a daunat succesul filmelor in care a jucat in ultima vreme.

 Acum doua zile, dupa multe luni de acuzatii asupra frumosului sau sot, Jolie si-a schimbat brusc atitudinea si a spus ca se gandeste la binele copiilor si le va da acordul sa-si vada tatal atata timp cat sunt supravegheati si fac terapie impreuna. Serios? Asa …. deodata, chiar inainte sa se dezvaluie in presa ca Brad Pitt e nevinovat? Chiar inainte sa se definitiveze ancheta minutioasa si indelungata a autoritatilor americane care au concluzionat ca Brad Pitt nu este un pericol pentru copiii sai?

Odata cu aceasta veste, presa americana a prins avant si chiar a speculat ideea ca Angelina si-ar putea schimba total atitudinea si sa-si doreasca o reimpacare! Deocamdata s-a stabilit un program parental , copiii sunt in custodia mamei si pot primi vizita tatalui, iar procesul de divort se poate desfasura in termeni mult mai civilizati.

Draga Angelina, am o vorba pentru tine: esti o ipocrita! Asa cum am mai scris si alte dati, pe mine nu m-ai pacalit niciodata cu imaginea ta de ambasador UNICEF (sincer, nu stiu pe ce principiu ai fost aleasa), de mama eroina sau de sotie cuminte. In Romania avem un proverb: lupul isi schimba parul, dar naravul ba! Sa nu uitam ca ai fost un copil cu probleme psihice, cu tentative de suicid in adolescenta, cu scandaluri  legate de tatal tau, cu 2 divorturi, cu o tinerete presarata de orgii in care alcoolul si drogurile erau principalele ingrediente si desi ai pus mana pe un om serios ca Brad si cresti 6 copii, nu inseamna ca ai devenit Maica Theresa! 

  

What's Hot

Galerie Articole