Brad Pitt din nou indragostit?

Brad Pitt din nou indragostit?

simona
Timp liber

Fratii Hudson - sursa metro

De cateva saptamani incoace, presa Americana “barfeste” despre legatura amoroasa dintre Brad Pitt si Kate Hudson.Pana acum nu sunt probe si nimeni din anturajul lor nu zicea nimic. Pana ieri! Fratele mai putin cunoscut si probabil foarte plictisit al lui Kate a postat pe o retea de socializare o gramada de lucruri urate despre Pitt. In primul rand s-a dovedit nemultumit ca acest s-ar fi mutat la sora sa si le-a invadat spatiul intim. Mai rau este ca povesteste ca acesta este “murdar” si “imprastiat” lasand lucruri aruncate prin casa si facand deranj. Oliver Hudson isi exprima nemultumirea si prin faptul ca toti din familie sunt fascinati de noul colocatar, acestia spunand mereu ca: “e in regula, doar e Brad Pitt”. Pai, acum inteleg de unde atata ura din partea lui Oliver! Dupa ce ca el este un actor nu atat de celebru ca sora sa, o vedeta ca Brad Pitt i-a “furat” singurii fani, familia! Ce e mai grav ca toate aceste declaratii publice nu-i vor aduce nimic bun imaginii star-ului care se afla in conflict cu fosta sotie, Angelina Jolie. De abia astept sa vad cum aceasta va sari iar la gatul lui Pitt. Mai ales ca Oliver povesteste cum Brad bea mult, ceea ce ar confirma acuzatiile Angelinei despre consumul excesiv de alcool al fostului sot.

 

Mama si fiica: Goldie Hawn si Kate Hudson - sursa dailydigs
 

Evident, presa a cautat declaratii despre aceasta posibila mutare a lui Brad la Kate acasa si la celebra si indragita actrita Goldie Hawn, mama lui Kate. Aceasta nu a raspuns provocarilor jurnalistilor si s-a multumit doar sa rada amuzata.

Asadar, zvonurile se bazeaza numai pe postarile lui Oliver Hudson care brusc a devenit important si cautat de fani si presa. Nu stiu ce sa zic: daca este adevarat ca cei doi au o relatie, bravo lor! Sunt frumosi si celebri si viata e scurta. Daca se confirma ca Pitt are un asemenea comportament deplasat si necivilizat, plus mult alcool, atunci … nu-l vad prea bine in procesul de custodie in care nu ar mai avea prea multi sorti de izbanda. Unde mai pui ca si popularitatea sa ar avea de suferit. Pana una alta, draga Pitt, mie tot imi place de tine si daca ai sa ramai fara fani, de una sa fii sigur: eu!

 

 

  

What's Hot

Galerie Articole