Brad Pitt in vizita la gemenii Clooney!

Brad Pitt in vizita la gemenii Clooney!

simona
Timp liber

Brad Pitt si-a vizitat prietenul si proaspat nascutii sai gemeni. Dupa festivalul de la Glastonbury, Pitt a luat eleicopterul si a aterizat in vecinatatea casei lui George Clooney di Oxfordshire sa-i cunoasca pe micutii gemeni, Ella si Alexander. Cei doi mari actori sunt prieteni buni din 2001 de cand au lucrat impreuna la blockbuster-ul "Ocean's 11" si de atunci au trecut impreuna prin bune si rele, sustinandu-se reciproc in toate momentele grele sau fericite. 

Pitt si Clooney - sursa dagospia

Gurile rele spuneau ca cei doi si-au stricat prietenia din cauza fostei sotii a lui Pitt, Angelina Jolie, care nu o putea "inghiti" pe Amal Clooney. Adevarul este ca, in ciuda antipaticei Jolie careia nu-i placeau prietenii lui Pitt, cei doi au ramas apropiati chiar daca s-au vazut mai rar. Din fericire, in ultimul an, amicitia lor s-a consolidat si mai mult, George fiind cel care l-a tinut in frau pe Pitt sa nu o ia razna de la scandalul divortului de "Maleficient". 

Pitt la festivalul Glastonbury 2017 - sursa jumboshorts

Desi au trecut doar cateva luni de cand actorul de 53 de ani a declarat ca a renuntat la alcool, Pitt a fost vazut petrecand la festivalul de la Glastonbury pana la 7 dimineata. Insotit de prietenii sai David Beckham, fostul cantaret de la Oasis, Noel Gallagher si sotia acestuia, Sarah, Pitt a gustat din plin de atmosfera celebrului festival britanic. Aflandu-se pentru prima data la acest eveniment, prietenii sai i-au facut un tur complet al locatiei si au dansat si vorbit pana in zori la Rabbit Hole Bar.

Jolie si Pitt in vremurile bune- sursa newyorktimes

Brad Pitt are si motive in plus sa se bucure de viata, de curand a semnat un acord cu Angelina Jolie in care cei doi au cazut la pace, singurul lor interes fiind cresterea si educatia celor 6 copii. Mai mult de atat, Jolie si-a cumparat o casa in apropierea domeniului Pitt pentru a facilita accesul copiilor la tatal lor. Dupa cum au inceput sa mearga lucrurile, va aparea soarele din nou pe strada lui Pitt, iar noi nu putem decat sa ne bucuram ca vin vremuri mai bune pentru el.

What's Hot

Galerie Articole