Brad Pitt nu mai vrea pe covorul rosu

Brad Pitt nu mai vrea pe covorul rosu

simona
Timp liber

 

De când a început scandalul divorțului celebrului cuplu Jolie-Pitt, toată presa din lume a scris despre el. După cum bine știi, am scris și eu vreo două-trei articole la început și apoi am promis că nu mai zic nimic că deja e prea mult.

Iartă-mă, dragă cititoare, nu mă pot abține, trebuie să scriu despre Brad. Pana acu", el nu a raspuns atacurilor și acuzațiilor frumoasei sale soții și nu puteam rata ocazia atunci când a făcut primul gest de la anunțarea separării.

Zilele trecute, Pitt a anunțat că nu participă la lansarea filmului prietenului său Terrence Malick, din cauza problemelor de familie pe care le are. Pitt este naratorul filmului ”Voyage of time”, film care analizează originea vieții pe Pământ și Univers. Cei doi au mai colaborat în 2011 în filmul nominalizat la Oscar, ”Tree of Life” (Arborele vieții).

 

Din respect pentru filmul lui Malick , Brad nu a dorit să apară pe covorul roșu și să eclipseze importanța acestei producții cu problemele sale personale care au devenit internaționale.

Dragă Brad, nu știu ce faceți acasă, dar după eleganța cu care tratezi mizeria iscată de soția ta .... înclin să pariez pe tine!

What's Hot

Galerie Articole