Brad Pitt refuza toate aparitiile in public!

Brad Pitt refuza toate aparitiile in public!

simona
Timp liber

Scandalul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt pare sa gaseasca calea spre rezolvare.

Jolie-Pitt si copiii - sursa google

Cei doi actori au reusit sa se puna de acord cu privire la custodia copiilor. Angelina s-a razgandit si, desi nu se cunosc detalii, se pare ca Brad va putea sa-si vada copiii atata timp cat va face terapie impreuna cu acestia. Cuplul Jolie-Pitt au sase copii: Maddox de 15 ani, Pax de 12, Zahara de 11, Siloh de 10 si gemenii Knox si Vivienne de 8.  Pentru actorul de 52 de ani, acceptul fostei sotii de a-si vedea copiii este o mare realizare si cred ca l-a ajutat foarte mult discretia si tacerea cu care acesta a tratat pana acum tot acest scandal. In continuare, el refuza aparitiile si declaratiile publice.

Allied - sursa hollywood life

Tocmai a refuzat sa calce pe covorul rosu din Los Angeles la lansarea celui mai nou fillm in care detine rolul principal, thriller-ul romantic “Allied”. Pitt a anulat toate interviurile, conferintele de presa, sedintele foto sau petrecerile legate de promovarea filmului. Intreaga echipa de productie ar fi avut nevoie de sustinerea lui Brad pentru publicitate mai ales ca productia are reale sanse pentru Oscar. Cu totii insa inteleg criza prin care trece star-ul. Sa nu uitam ca unul dintre motivele divortului este presupa sa relatie cu colega de platou, Marion Cotillard.

Pitt-Jolie - sursa eonline

Dragostea dintre Pitt si Jolie a durat 10 ani, casnicia vreo 3 si amandoi au la activ inca un divort, respective doua. Pitt a parasite-o pe Jennifer Aniston pentru Angelina, iar aceasta a mai avut 2 casnicii ratate cu actorii Jonny Lee Miller si Billy Bob Thornton.

  

What's Hot

Galerie Articole