Brad Pitt s-a intors acasa!

Brad Pitt s-a intors acasa!

simona
Timp liber

Wow, cum se schimba viata intr-o zi! Ieri iti povesteam de divortul fabuloooos al celor doua mega star-uri, Brad Pitt si Angelina Jolie, ca acum sa gasesc niste fotografii bomba. Brad s-a-ntors acasa! Nu, nci vroba sa fi fost vreodata sa locuiasca sau sa aiba o relatie cu frumoasa Kate Hudson, au fost doar zvonuri. S-a intors acasa la el, acasa unde a locuit cu toata familia si de unde a plecat in momentul in care Angie l-a parasit cu cei 6 copii. Ma gandesc ca o fi citit “epistola” mea de ieri legata de irosirea celor 6 milioane de dolari pe un nenorocit de divort in privat! Nu, sigur ca nu. Presa straina sustine ca Brad s-a apucat sa amenajeze domeniul familiei cat mai “fun” si placut pentru copiii sai si ai Angelinei.

masinile lui Brad Pitt - sursa radaronline

Paparazzi i-au surprins masinile lui Brad parcate in fata casei, ceea ce nu se mai intamplase de aproape 6 luni. Actorul din “Aliatul” a tot locuit pe la prieteni si venea o data la cateva saptamani in caminul conjugal. Dar de cateva zile, masinile sunt parcate permanent in fata casei si Brad s-a apucat sa reamenajeze prin curte. A montat doua saltele de sarituri si rampa de skate. Si cu siguranta nu se va opri aici. A daramat si o baraca din spatele casei pe care a cumparat-o acum 18 ani si in care s-a mutat si Angelina Jolie, dorind sa construiasca un spatiu amplu de joaca.

casa lui Brad Pitt - sursa radaronline

De aici, si de la faptul ca in ultima vreme Angelina Jolie nu l-a mai atacat in presa pe Brad Pitt, media a ajuns la concluzia ca cei doi vor ajunge la un consens pentru binele copiilor. Brad Pitt are toate sansele sa-si recapete viata de familie dupa ce ancheta federala a demonstrat ca acesta nu si-a agresat copiii nici fizic si nici verbal, dupa ce s-a apucat de terapie impreuna cu odoarele sale si dupa ce s-a constatat ca nu si-a inselat nevasta.

loc de joaca si trambuline la casa Pitt - sursa radaronline

Acum, frumosul actor incearca sa-si petreaca cat mai mult timp cu copiii sai,  Maddox 15 ani, Pax 13, Zahara 11, Shiloh 10 si gemenii de 8 ani, Vivienne si Knox si sa le faca cat mai placuta sederea atunci cand are dreptul sa-i vada.

Ce sa zic, Angi e plina de surprize si cu siguranta ne da mereu motive de barfa! Brad, tine-te bine ca sigur problemele nu se vor termina asa usor cu o sotie ca Angelina Jolie! Cum se spune la noi in Romania: “sper sa te tina curelele”!

What's Hot

Galerie Articole