Brad Pitt s-a operat!

Brad Pitt s-a operat!

simona
Timp liber

Ce face o vedeta de top atunci cand este deprimata de divort? Niste operatii estetice! Ei, orice om de rand, s-ar duce, in cel mai fericit caz, la un shopping de consolare sau o sedinta la psihiatru, dar nu, Brad Pitt a ales sa-si ofere niste retusuri faciale.

E drept, nu-i usoara lupta cu Angelina Jolie, dar sa ajungi sa te “ajustezi” la fata doar ca sa te simti mai optimist ... mi se pare ca o iei razna! Dupa ultimul scandal de acum cateva zile cand Angelina a hotarat sa faca tot posibilul sa-i interzica lui Pitt sa mai vada copiii, desi autoritatile americane au decis altceva, actorul de 53 de ani si-a oferit o vizita la estetician unde si-a pus niste botox, a scos niste riduri de la ochi si un peeling serios!

Apropiatii au declarat ca Brad a facut acest gest pentru ca “se simte de r.... in suflet si macar pe exterior sa arate bine”. Draga Pitt, nu cred ca merita sa-ti strici fata pentru Angelina, lasa varsta sa-si pun amprenta si-ti garantez ca si peste 20 de ani vei fi la fel de sexi ca acum!

What's Hot

Galerie Articole