Brad Pitt se impaca cu Angelina!

Brad Pitt se impaca cu Angelina!

simona
Timp liber

Azi am o veste buna, da, cele doua celebritati se impaca. Cel putin asa spun "sursele"! Recunosc ca eu nu mai inteleg nimic si sunt totatl bulversata de toate schimbarile si informatiile despre acest cuplu zbuciumat! Brad Pitt si Angelian Jolie sunt cele mai cunoscute figuri din lume, nici Papa sau DalaiLama nu au asemenea notorietate, serios! Stim ca de un an se tot chinuie sa divorteze si in cazul lor, Angelina este cea care a inceput un adevarat razboi, denigrandu-l si facandu-i mult rau frumosului sau ex-sot. Si cu toate atacurile si declaratiile injurioase aduse, Pitt a ramas integru si nu a iesit in public sa faca nicio dezvaluire.

Familia Pitt-Jolie - sursa radaronline

Iata ca acum, in ultima luna pe care Jolie si cei 6 copii au petrecut-o in Cambodgia cu ocazia filmului "First they killed my father" pe care actrita il regizeaza, nimeni nu stia ca Pitt si-a vizitat si petrecut timpul cu familia. Ba mai mult, presa specula si demonstra cu fotografii ca Jolie are un nou iubit care o insoteste in aceasta "vacanta". Habar nu aveam ca 75 la suta din timp, Pitt a fost alaturi de copiii sai si ca incearca sa faca tot posibilul sa se inteleaga bine cu fosta sotie pentru binele si linistea copiilor. Acum au fost surprinsi impreuna, ca pe vremurile bune, si mai multe surse din anturajul celor doi au declarat ca actorul de 53 de ani, chiar daca a fost ranit de frumoasa sa sotie, face tot ce este posibil pentru a pastra o relatie civilizata si de prietenie pentru reintregirea familiei sale dupa care sufera.

Brad Pitt si baietii sai - sursa hollywoodlife

Conform noilor stiri internationale despre cel mai mediatizat cuplu din lume, cele doua star-uri tin secret intelegerea la care au ajuns cu privire la custudia copiilor, dar cea mai evidenta si buna performanta la care au ajuns cei doi este ca acum, isi vorbesc direct, nu prin intermediari. Wooow, asta da realizare! Imi vine sa rad, dar ... am invatat ca in viata te poti astepta la orice nebunie si, la Hollywood mai mult ca oriunde, viata bate filmul!

What's Hot

Galerie Articole