Bridget Jones este insarcinata!

Bridget Jones este insarcinata!

simona
Film

Daca nu ai apucat sa vezi cea de-a treia parte din Jurnalul lui Bridget Jones, nu pot decât să-ți spun că nu trebuie s-o ratezi.

Bridget, zi de nastere - sursa telegraph uk

Au trecut anii peste Bridget și Mark (Colin Firth), adică vreo 10, timp în care Mark s-a însurat și Bridget a ajuns la greutatea ideală, dar .... tot singură. Ca în fiecare episod, și acesta începe cu ziua de naștere a lui Bridget, 43 de ani, vârstă la care, de data aceasta, Bridget se simte minunat. E slabă, are un job minunat și prieteni care o iubesc!

Bridget in noroi - sursa telegraph uk

Nu o mai lungesc cu alte scene, trec la esențial: dispare personajul lui Hugh Grant, dar apare un american fermecător în postura lui Patrick Dempsey.  Și, de unde Bridget nu mai avusese parte de aventură de ceva timp, reușește ca în câteva zile să-i seducă pe ambii domni, unul din trecut, Mark și unul din viitor, Jack. Iar când descoperă că este însărcinată .... se dezlănțuie o serie de evenimente hilare.

Bridget Jones spre spital

N-am să-ți spun cum se termină, dar mie mi s-a părut cea mai amuzantă parte de până acum. Situațiile sunt haioase, dialogurile inteligente și așa cum am observat și la primele două părți, Bridget și prietenii ei folosesc des cuvântul cu F! Iar la britanici sună de zece ori mai interesant și amuzant când pronunță cu patos în limba lui Shakespeare: what a f...!

Patrick Dempsey - sursa popsugar

Eu sper că va mai urma o parte, mai ales că actorul american Patrick Dempsey a declarat că-și dorește să reapară într-o continuare cât mai apropiată.  Și eu sper să o facă cât mai curând, producătorii să nu mai aștepte încă doisprezece ani că .... vedetele nu mai sunt așa de tinere, au trecut de cifra 50!

What's Hot

Galerie Articole