Calea spre succes sau cum ajungi Prima Doamna a Americii!

Calea spre succes sau cum ajungi Prima Doamna a Americii!

simona
Timp liber

Se spune ca in spatele fiecarui barbat de succes, exista o femeie puternica. In spatele lui Trump au existat 3, aceasta este povestea celei de a treia.

Melania Trump - sursa pink news uk

Melania Trump a devenit cea mai puternica femeie din lume. Wow, ce responsabilitate enorma, eu una n-as putea pune geana pe geana gandindu-ma la nivelul la care ar trebui sa ma ridic. Adica, o fi ea super mami, wonder woman, sotia fantastica, toate la un loc care  l-au dus pe Trump pe primul loc in lume, dar va face fata presiunilor din jurul sau?

Melania Trump - sursa Q financial

Pai, ia sa vedem: este ambitioasa - a reusit sa vina din Slovenia si sa-si ia cetatenie americana, spre deosebire de precedenta sa Michelle Obama ai carei strabuni se afla pe pamant american de secole. Este desteapta – ea a declarat ca a terminat Arhitectura undeva prin tara sa, dar dupa cercetari jurnalistice amanuntite, nu s-a gasit nici o diploma sau evidenta a studiilor sale. Michelle nu a reusit decat o universitate banala, Harvard, pe care a terminat-o cu Magna Cume Laude.

Melania Trump / model - sursa xaluan

Dar eu zic ca inteligenta, carisma, actiunile de binefacere, discursurile inteligente ale fostei primei doamne palesc in fata frumusetii nude a noii conducatoare a Americii. O sa zici ca era o imigranta care s-a ridicat pe propriile talente si cum trupul era singurul atu, a reusit fata cum a putut. Da, dar Michelle a luptat  sa demonstreze ca femeile de culoare pot razbate intr-o lume a barbatilor misogini si rasisti, demonstrandu-si inteligenta si munca la o facultate prestigioasa, in timp ce Melania a folosit varianta clasica cu barbatul bogat.

Trump vs Obama - sursa plus google

 Michelle Obama si alte foste prime doamne au facut cinste rolului pe care l-au jucat si ma intreb: daca o femeie ca Melania Trump care a umplut presa la vremea respectiva cu formele sale perfecte a ajuns aici, de ce nu ar putea si Bianca Dragusan sau Byonce de Romania sau chiar Daniela Crudu?! Mie una, imi da sperante si de abia astept sa-mi iau bilet la show ul de comedie ce va urma in urmatorii 4 ani. God Bless America!

 

What's Hot

Galerie Articole