Camasa boyfriend si fetele 15cm.ro

Camasa boyfriend si fetele 15cm.ro

Alexandra Gherase
15cm girls

A tunat si ne-a adunaaaaat! Heeey… va era dor de noi impreuna? 

Zilele trecute ne-am intalnit in oras sa luam masa de pranz si am “mancat” vreo 5 ore. Asta pentru ca atunci cand ne intalnim avem multe de “povestit”. Da… le iubesc pe fetele astea pentru ca timpul petrecut cu ele este unul amuzant, intrigant si de calitate. 

Fetele 15cm.ro

Ora de intalnire? 13:00. Punctul de intalnire? Un restaurant dragut si cool din centrul capitalei. Primele au ajuns Gabriela si Cristina, urmate de mine, iar apoi si-a facut aparitia si Ioana.

Intr-o viata aglomerata si apasatoare, presarata cu probleme si proteste de strada intr-o comunitate care isi doreste binele tarii, e bine sa ai astfel de persoane alaturi de tine. Persoane care te scot din rutina si te fac sa te simti nemaipomenit. 

Fetele 15cm.ro

Am mancat, ne-am distrat, ne-am pozat si ne-am facut si niste gif-uri dragute cu niste camasi Pineberry. Vreti sa le vedeti? Pai.. hai!

Ioana - a ales o camasa neagra cu picatele negre. In ultimul timp acest pattern este foarte apreciat si scoate din monotonie clasicul negru. Sexy Ioana!

Pentru camasa neagra in picatele incearca machiajul cu Rosu-Bordo!

Gabriela - a ales o camasa cu pattern scolar de culoare rosie. Rosu este culoarea perfecta pentru sufletul ei ca focul. Si sa va mai spun ca si acest pattern se poarta? Da… a fost si cred ca o sa ramana mereu la moda. Red Gab!

Pentru camasa rosie incearca machiajul Black Smokey!

Cristina - a ales o camasa gri, cu material aplicat pe umeri. Tot picatele pentru ca se poarta, iar stilul ei se identifica direct cu aceasta culoare. Happy Cris!

Pentru camasa gri incearca machiajul Electric Blue & Grey!

Alexandra - eu am ales o camasa neagra, foarte asemanatoare cu cea a Cristinei, diferenta fiind doar modelul paternului de pe umeri. La noi difera culoarea, asta pentru ca in dulapul meu 80% din haine sunt negre. Daaa.. imi place negrul foarte mult si asta nu e o noutate! Black Ale!

Pentru tinuta all black iti recomand machiajul fresh cu lipstick nude!

Camasile in stilul boyfriend sunt cool si le avem de la Pineberry. Magazinul il puteti gasi online pe www.pineberry.ro sau pe pagina de facebook Pineberry.

Sunteti pupati!

Kisses, love and hugs! 

What's Hot

Galerie Articole