carla's dreams-unde
Sursa:GLOBAL RECORDS

carla's dreams-unde

Serban Huidu
Muzica

In lungul sir de lansari ale fenomenului Carla's Dreams, se numara si piesa asta plina de sensibilitate si nostalgia Paradisului Pierdut odata cu copilaria. Din pacate, nu e trandy adica nu contine un hui-(organ sexual masculin in limba rusa) sau un joc de cuvinte cu si despre un drog celebru si astfel nu ajunge sa treaca de inimile si crezurile oamenilor ce aleg piese pentru difuzari. Dati dracu' si trandy flendy. In realitate, majoritatea niste incuiati cu idei fixe! Asa ca pentru gasca de la15cm.ro exista un debuseu: rubrica asta! Unde cineva mereu te astepta/ unde ochii care nu se vad nu se uita/ unde dimineti lumea se saluta si vezi zambete nu doar in fotografii....

 

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole