carla's dreams-unde
Sursa:GLOBAL RECORDS

carla's dreams-unde

Serban Huidu
Muzica

In lungul sir de lansari ale fenomenului Carla's Dreams, se numara si piesa asta plina de sensibilitate si nostalgia Paradisului Pierdut odata cu copilaria. Din pacate, nu e trandy adica nu contine un hui-(organ sexual masculin in limba rusa) sau un joc de cuvinte cu si despre un drog celebru si astfel nu ajunge sa treaca de inimile si crezurile oamenilor ce aleg piese pentru difuzari. Dati dracu' si trandy flendy. In realitate, majoritatea niste incuiati cu idei fixe! Asa ca pentru gasca de la15cm.ro exista un debuseu: rubrica asta! Unde cineva mereu te astepta/ unde ochii care nu se vad nu se uita/ unde dimineti lumea se saluta si vezi zambete nu doar in fotografii....

 

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole