Cat platesc vedetele pentru cateva zile la Paris!

Cat platesc vedetele pentru cateva zile la Paris!

simona
Timp liber

Jennifer Aniston si Justin Theroux au dat fuga la Paris pentru cateva zile. Nu, n-au fost in vizita la rude ci pentru un eveniment monden, mai precis pentru lansarea noii colectii Louis Vuitton, Master of Paris. Cum cei doi actori, inca formeaza un cuplu de indragostiti, au petrecut aceste momente in mod romantic. Jurnalistii de la EOnline s-au gandit sa faca niste socoteli si sa afle cam cat costa o asemenea excursie daca am fi in pielea celor doua celebritati, chiar daca banuim ca factura sejurului a fost decontata de catre casa de moda care i-a invitat, Louis Vuitton. 

Jennifer Aniston si Justin Theroux - sursa google

Zborul din Orasul Ingerilor (Los Angeles) spre Orasul Luminilor din Europa (Paris)  ar fi cam 12.000-18.000 de dolari de persoana doar pentru un drum, la clasa cea mai grozava a unui zbor de linie comerciala. Adica ... 58.000 sau 102.000 dolari, doua persoane, dus-intors! In timp ce, cu un avion privat s-ar ajunge la 53.000-74.000 dolari dus doar pentru un pasager. Aproximativ 200.000 dolari sau 240.760 dolari, in functie de compania pruvata aleasa,  pentru cuplul celebru daca de la Paris s-ar intoarce de unde a plecat.

Hotel Plaza Athenee in Paris - sursa hotelr

Si hotelul ales este unul pe masura celebritatii celor doi, Plaza Athenee, unde apartamentul de lux ales costa intre 1.169 dolari sau 14.879 dolari pe noapte. Cat despre restaurantul selectat de Jennifer si Justin, Verjus de pe strada Richelieu, este  "ieftin" in comparatie cu restul cheltuielilor de deplasare si cazare. La Verjus, un meniu de persoana este numai 78 dolari la care se adauga si vinul din meniu, inca 58 de dolari. O nimica toata pentru o cina la Paris!

La hopping in Paris - sursa eonline

Despre cumparaturi, ce sa mai zic?! Cei doi au fost zariti la casa Chanel unde obiectele de vestimentatie din noua colectie incep de la 1.700 euro si ajung pana la 8.900. Iar accesorile din colectia Vuitton la care au participat si a fost prezentata in cadrul palatului Louvre pornesc de la 585 si ajung la 4.000 de dolari.

Asa ca, acestea fiind scrise, daca te hotarasti sa traiesti un week-end de vedeta ca Jennifer Aniston, fa-ti socotelile bine inainte de plecare. Un asemenea lux merita fiecare banut! :)

What's Hot

Galerie Articole