Cate Blanchett fara parfum!

Cate Blanchett fara parfum!

simona
Timp liber

Cate Blanchet - sursa gettyimages

Frumoasa actrita Cate Blanchett si-a daruit parfumul exclusivist soferului de taxi. Vedeta de 47 de ani a povestit cum intr-o zi, in taxi, soferul a complimentat-o pentru mirosul placut al parfumului si a intrebat-o cum se numeste sa-i poate darui iubitei unul exact. Impresionata si stiind ca Armani Prive este unul exclusivist, a scos sticla din geanta si i-a facut-o cadou pentru ziua iubitei soferului.

Cate Blanchet - sursa biography

Actrita nascuta in Australia si detinatoare a doua premii Oscar este pasionata de iesirile la restaurante. Intrebata ce i se pare romantic, Blanchett a raspuns: “sa fiu scoasa la pranz la restaurant si apoi, in aceeasi zi si la cina, la un alt local”.

Cate Blanchet si baietii - sursa sassi sam

Cate Blanchett are trei baieti cu sotul sau scriitor si o fetita infiata din America. Pana anul trecut, Cate a locuit in Australia cu familia pentru a-si creste baietii departe de viata agitata de la Hollywood . Atat ea cat si sotul sau s-au ocupat de Compania de Teatru Sidnei si, in 2015 cand a venit sa filmeze pentru productia Carol, a infiat o fetita, a vandut domeniul din Australia si s-au stabilit cu totii in tara de origine a tatalui sau, America.

What's Hot
Mandria de a fi ROMÂN

Mandria de a fi ROMÂN

Am aratat lumii niste tineri inteligenti si educati care nu au iesit in strada de foame, ci pentru principii. Am aratat lumii niste tineri care vor sa demonstreze ca democratia nu este doar o definitie lipsita de sens ci exact ceea ce ii spune numele: forma de organizare a statului in care puterea este exercitata de popor.

News

Galerie Articole