Cate Blanchett fara parfum!

Cate Blanchett fara parfum!

simona
Timp liber

Cate Blanchet - sursa gettyimages

Frumoasa actrita Cate Blanchett si-a daruit parfumul exclusivist soferului de taxi. Vedeta de 47 de ani a povestit cum intr-o zi, in taxi, soferul a complimentat-o pentru mirosul placut al parfumului si a intrebat-o cum se numeste sa-i poate darui iubitei unul exact. Impresionata si stiind ca Armani Prive este unul exclusivist, a scos sticla din geanta si i-a facut-o cadou pentru ziua iubitei soferului.

Cate Blanchet - sursa biography

Actrita nascuta in Australia si detinatoare a doua premii Oscar este pasionata de iesirile la restaurante. Intrebata ce i se pare romantic, Blanchett a raspuns: “sa fiu scoasa la pranz la restaurant si apoi, in aceeasi zi si la cina, la un alt local”.

Cate Blanchet si baietii - sursa sassi sam

Cate Blanchett are trei baieti cu sotul sau scriitor si o fetita infiata din America. Pana anul trecut, Cate a locuit in Australia cu familia pentru a-si creste baietii departe de viata agitata de la Hollywood . Atat ea cat si sotul sau s-au ocupat de Compania de Teatru Sidnei si, in 2015 cand a venit sa filmeze pentru productia Carol, a infiat o fetita, a vandut domeniul din Australia si s-au stabilit cu totii in tara de origine a tatalui sau, America.

What's Hot

Galerie Articole