Ce actori nu au fost nominalizati la Oscar desi ar fi trebuit!

Ce actori nu au fost nominalizati la Oscar desi ar fi trebuit!

simona
Timp liber

Tom Hanks in Miracolul de raul Hudson - sursa warnerbros

Si anul acesta cei de la Academia Americana de Film au facut gafe. In ultimii ani, tot mai multe productii sau actori sunt premiati fara ca si publicul sau criticii de specialitate sa considere ca acestia merita. Nici  aceasta editie nu este mai breaza si, desi detine niste puncte forte fata de galele anterioare (filmul cu cele mai multe nominalizari din istoria Oscarurilor, actrita cu cele mai multe nominalizari individuale si cei mai multi actori de culoare nominalizati vreodata), exista totusi niste nemultumiri. Printre numele notabile eliminate de pe lista Oscarurilor se afla Tom Hank care este, ca sa zic asa, varianta masculina a lui Meryl Streep. Hanks este un actor complex care detine deja 2 Oscaruri binemeritate si ar fi trebuit sa se afle alaturi de ceilalti nominalizati la categoria cel mai bun actor pentru rolul capitanului Sullenberger, cel care a aterizat pe raul Hudson salvand toti pasagerii avionului. Adica, sa fim seriosi, nu stiu ce cauta filmul cu Meryl Streep, "Forence", printre nominalizari  si nu cel cu Tom Hanks!? 

Taraji P henson in Hidden Figures - sursa followsnews

Sau Taraji P Henson care nu a primit onoarea de a fi mentionata la premii precum colegele ei din "Hidden Figures". Nici Ryan Reynolds si productia in care a jucat, "Deadpool" nu sunt pe lista spre regretul actorului si a noastra. Sincer, este penibil ca au ales "Passangers" si "Suicide Suicide" si nu "Deadpool" care este cel mai grozav film despre antieroi! Plin de actiune, umor si super efecte speciale. Ce-si puteau dori mai mult de la un film membrii Academiei pentru o nominalizare?!

O surpriza a fost si faptul ca Martin Scorsese nu a fost nominalizat pentru productia "Silence". "Silence" este un film extraordinar. La fel de socanta a fost si eliminarea yalentatului actor din "Nocturnal Animals", Aaron Taylor Johnson, care cu doar cateva saptamani in urma a luat Globul de Aur. De, nu avem cum sa stim exact criteriile de alegerele a celor de la Academie, uneori se lasa influentati de evenimente politice, alteori ... de cum se simt in ziua respectiva, cred! Mai avem putin si vom afla cum au dat cu banul anul acesta, mai exact pe 26 februarie va avea loc decernarea celor mai importante premii din cinematografie.

What's Hot

Galerie Articole