Ce au pus vedetele sub perna in noaptea de Boboteaza

Ce au pus vedetele sub perna in noaptea de Boboteaza

Gabi
Dragoste

Traditia spune ca in Ajun de Boboteaza fetele nemaritate isi pun busuioc sub perna pentru a-si visa ursitii, iar pentru asta îşi leagă pe inelar un fir roşu de mătase şi o rămurică de busuioc, pe care o pun sub pernă. Ce credeti ca au visat vedetele? :))

Delia era suparata in ajunul Bobotezei, s-a imbatat (pentru ca altfel nu-l putea uita) si a pus un bambus inloc de busuioc sub perna. A dormit cu gatul stramb un pic, dar macar si-a visat ursitul, un thailandez care-i facea masaj pentru detensionare, dar si pentru sistemul ei limfatic si sangvin. Delia a mers pe mana sortii. Acum e in Thailanda, il cauta. :)

Alina Eremia a respectat traditia, a pus busuiocul sub perna si a adormit linistita. S-a trezit in vis orbita de o lumina extraordinara. Era zambetul lui Dorian Popa. Imediat dupa ce si-a dat seama de unde provenea, ursitul a si disparut. Pentru Alina, noaptea de Boboteaza a venit cu o revelatie. A fost o nebunie sa-l lase pe Dorian dupa ce s-a incheiat proiectul "Lala Band". Du-te dupa el, Alina. Urmareste lumina. :)

www.pexels.com

Lidia Bubble l-a visat pe Dani. Scurt si cuprinzator. :) Tot ce a fost candva, lasa in urma sa. Ii e bine. Ne pare rau, Razvan.

Iar pentru Adriana Bahmuteanu, noaptea de Boboteaza a fost cu adevarat traumatizanta. Inloc de busuioc, a uitat sub perna un ambalaj care ar fi trebuit sa ajunga la gunoi. Surpriza? Aceasta l-a visat tot pe Prigoana. Bahmuteanca a jurat sa nu mai doarma niciodata, de frica sa nu se repete nici visul si nici casatoriile. A zis ca mai bine doarme ziua la emisiune. Noi chiar ne dorim sa faca asta. Nb, Adriana. :)

etimpu.com
 

 

Acest articol este un pamflet si va rugam sa-l tratati ca atare. :D

What's Hot

Galerie Articole