Cei 7 magnifici

Cei 7 magnifici

simona
Timp liber

E urat afara, ploua si nu-ti vine sa iesi din casa, stiu! Dupa ce am tot butonat pe canalele tv si nu am gasit nimic, m-am hotarat sa merg la film. Si bine am facut ca am iesit din casa ca am vazut o productie extraodinara, ”Cei  7 Magnifici”! Cu adevarat, magnific!!

Cei 7 magnifici 1960

Un remake dupa originalul din 1960 cu Charles Bronson, Steve McQueen, Yul Brynner și James Coburn, film care a avut și o nominalizare la Oscar.

De ce am ales un film de actiune cu cowboy? Pentru ca nu am fost singura si m-am gandit sa aleg o productie care sa-i placa si partenerului, ca doar nu era o seara cu fetele in care, probabil, am fi mers la ”Jurnalul lui Bridget Jones: insarcinata”

Cei 7 magnifici 2016

Un film cu o distribuție excepțională: Denzel Washington , primul actor de culoare din istoria cinematografiei care detine doua premii Oscar, Ethan Hawk care are patru nominalizări la Oscar si ne-a vizitat si tara de nenumarate ori in campanii umanitare, Vincent D`Onofrio, Chris Pratt si Peter Sarsgaard. Regia ii apartine lui Antoine Fuqua cunoscut pentru  ”Zi de instructie” si ”Equalizer”  in care Denzel a avut rolurile principale.

http://www.imdb.com/rg/VIDEO_PLAY/LINK//video/imdb/vi3936400409/

Nici nu vei simti cand trec doua ore de actiune si emotii, nu ai timp sa respiri dupa nici o scena de lupta ca si urmeaza alta, iar muzica marcheaza spectaculos momentele de tensiune.

Mie mi-a placut ca seamana cu un film clasic western. Trecerea camerei de la cizmele prafuite, catre mana pe pistol si apoi palaria care acopera chipul pistolarului inainte de atac, muzica care accentueaza tensiunea si te pregateste de momentul final cand cowboy-ul ridica incet capul, ii vezi ochii, privirea si simturile atente in jur si apoi, impuscatura! Nici nu stii cand s-a-ntamplat, il vezi doar cazand pe celalalt si apoi cum se dezlantuie lupta.

Senzational, un film pentru orice cuplu , nu numai pentru barbati sau fani ai genului.

 

What's Hot

Galerie Articole