Cher a dat timpul inapoi la Billboard Music Awards si-a venit ... "dezbracata"!

Cher a dat timpul inapoi la Billboard Music Awards si-a venit ... "dezbracata"!

simona
Timp liber

Cher la Billboard Music Awards 2017 - sursa billboardmusicawards

Cher este o zeita! Da, la 71 de ani, faimoasa Cher care nu mai are nevoie de nicio introducere a fost stralucitoare la Billboard Music Awards. Dupa 53 de ani de cariera, Cher a primit premiul onorific al Billboard Music pentru intreaga sa activitate artistica si aportul adus muzicii. Premiul i-a fost inmanat de o alta cantareata talentata,  Gwen Stefani care a incercat sa faca o prezentare pe masura talentului veteranei, dar la aparitia acesteia pe scena ... nimeni nu a mai fost atent la nimic, doar la diva din luminile reflectoarelor. 

Cher - sursa justjared

Cher chiar stie sa-si faca intrarile si dupa interpretare melodiei arhi-cunoscute, "Belive", a tinut un discurs impresionant. A declarat ca "succesu meu tine numai de noroc" si ca de la 4 ani a stius ce-i place si a tinut-o asa timp de 53 de ani. "As vrea sa-i multumesc mamei mele, care a zis ca nu este cea mai talentata sau cea mai frumoasa, dar eu voi fi speciala.  Si cand l-am intalnit pe Sonny , la fel a spus si despre el. Am avut numai oameni minunati in jurul meu."  Cu aceste cuvinte, Cher a primit premiul si, intr-o tinuta uluitoare, aceeasi pe care a avut-o in 1989, a cantat "If I could turn back time". Nu stiu ce zici tu, dar eu spun cu admiratie ca Cher chiar a reusit sa "dea timpul inapoi" sau mai bine zis, a oprit timpul pentru ca ea arata exact ca acum 28 de ani!

Cher - sursa ibtimes

Din 1960 si pana in 20110, cantareata a avut cel putin un singel in billboard in fiecare decada si a vandut peste 100 de milioane de discuri in intreaga lume. Cher a fost mereu o aparitie pe covorul rosu si pe scena. Asta da putere artistica!  

 

What's Hot

Galerie Articole