Christian Grey se-ntoarce, mult mai intunecat!

Christian Grey se-ntoarce, mult mai intunecat!

simona
Timp liber

Fetelor, Christian Grey se-ntoarce. Da, saptamana viitore, cele “50 de umbre ale lui Grey” vor fi si mai intunecate. Iti dai seama ca mi-am luat deja bilete la avanpremiera si dupa film, am sa-ti scriu. De fapt, cred ca am sa-ti transmit live din sala! Hahahaha!

Hai, stim toate ca filmul nu este deloc o capodoper, dar la primul aveam macar pretentia sa se “ridice” la nivelul cartii. Din pacate nici distributia nu este una la care sa ma fi asteptat, nu reusesc inca sa asociez personajele din carte cu actorii alesi. Dar, una peste alta, imi place de Jamie Dornan pe care l-am vazut in serialul “Crimele din Belfast” si este ... perfect. Nu seamana deloc cu cel din “50 shades” si probabil ca nu mi-as fi dat seama ca este el daca nu as fi cititi numele pe distributie.

Am citit ca in America, doamnele si domnisoarele au intrat in “crize” deoarce filmul va fi lansat de abia pe 10 februarie. In ajutorul fanelor au venit emisiunele de succes cu Ellen DeGeneres si Jimmy Kimmel  care l-au avut ca invitat pe actorul de 34 de ani, Jamie Dornan. Acesta a fost pur si simplu adorabil cu raspunsurile sale “inocente” si vadit rusinat de intrebari, dar a facut fata admirabil si multimea fanelor a crescut.

Noul teaser “50 shades”iesit pe piata zilele trecute a marit curiozitatea admiratoarelor si, de cand Dornan l-a interpretat pe miliardarul sexi si misterios, a devenit barbatul visurilor oricarei femei. Wooow, greu sa detii un asa titlu! Si dupa scena in care Grey ii da replica ... “Nu stiu daca sa-ti cad la picioare sau sa te pocnesc”... de abia astept sa vad reactia femeilor din sala!

50 shades of grey darker - sursa dailymailuk

Stai sa iau o gura de apa ca deja m-au trecut naduselile cu gandul la filmul ce o sa vina. Dar stii ce, inainte sa mergi la vizionare, mai citeste cartea o data! Sa nu zici ca nu ti-am zis!!!

What's Hot

Galerie Articole