Cinci tipuri de barbati iesiti la "vanatoare" (partea a 2-a)

Cinci tipuri de barbati iesiti la "vanatoare" (partea a 2-a)

Gabi
Dragoste

Nu te soca. Doar fugi. Am revenit cu partea a doua a tipurilor de bărbați care se vor a fi vânători, dar nu reușesc decât sa vâneze înjurături. În continuare avem așa: 

 

ATEMPORALUL

E băiatul ala care te caută pe facebook după 9 ani și-ți mărturisește că tot timpul asta a fost îndrăgostit de tine, doar că la el timpul trece altfel... Tu tot încerci să-ți amintești de unde îl știi punându-i întrebări, ocazie cu care afli că e căsătorit de vreo 8 ani și are și un băiețel de 5. Îl rogi frumos sa revina peste alti 9 ani pentru că, WOP, tocmai ai închis fereastra conversației cu el.

 

"TALENTATUL"

www.pexels.com

E tipul care se apropie ușor de urechea ta în club, și-ți șoptește cu mândrie: "am făcut breakdance când eram mic." Și imediat se dezlănțuie, convins că te impresionează. In capul tau sunt doar maimuțele alea din videoclipul Coldplay care dansează larg si ciudatel. Îi șoptești și tu: "tre' să-mi schimb băutura." De fapt schimbi clubul. Pleci și nu te uiți înapoi. Poate e în spatele tău atârnat de vreo ferigă. 

 

 

MASCARICIUL COCALAR

E plin de "complimente": "Frumoaso, ce mănânci de arăți așa? Ești cea mai frumoasă femeie pe care am vazut-o până acum. Ești mai frumoasă ca alea de la televizor. Iesi in oras?" Dupa refuz: "Faaa, urâta dracu' ! Cine-i frumoasă? TU? Nu vezi că esti schiloadă? Mai pune niste carne, ca nu-s vegetarian." Îți iei oasele si pleci râzând. 

 

(IN)DECISUL

E băiatul ăla care după ce-l refuzi trece la prietena de lângă tine și tot așa pâna când îți epuizează toate prietenele din grupul cu care ai ieșit. E pe sistemul "Hai. ca pica una pân' la urmă." Până la urmă pleacă cu bodyguardul, după ce agasează toate femeile din club. 

 

PICATUL DIN CER

www.pexels.com

Tu mergi senin pe stradă când, deodată, te trage de mânecă și te trezești cu el în fața:

- Vreau să-ți zic DOAR ATAT: esti foarte frumoasă.

-  Merci, am o zi bună. 

-  Vrei sa facem lumea mai buna? Pot sa te îmbrățișez?  Suni la nebuni să vezi dacă a scăpat ceva in dimineața asta.

Acestea fiind spuse, va urez nervi tari, evadări elaborate și să va agațe cine doriti să va agațe. 

What's Hot

Galerie Articole