Cinci tipuri de barbati iesiti la "vanatoare"

Cinci tipuri de barbati iesiti la "vanatoare"

Gabi
Dragoste

Bărbaților le place să cucerească iar femeilor le place să fie cucerite. Asta se știe. Timpurile s-au mai schimbat, dar dacă e să facem o medie, tot bărbatul este cel care atacă la primul nostru 'fâlfâit din gene' (si nu numai!).De-a lungul timpului, am arhivat mai multe tipuri de bărbat care au încercat să mă agațe. Îi scot aici la suprafață ca să-i recunoașteți și voi. 

NAIVUL(ca să nu zic prostul):

Naivul-unica.ro

este ăla care are impresia că tu ai iesit pe stradă fără vreun motiv anume, ci doar să-l întâlnești pe el. Chiar dacă nu-i răspunzi, chiar dacă îți vezi de drum, el continuă să stea în spatele tău, încercând să lege patru cuvinte într-o propoziție. Daca îți schimbi sensul de mers îl bulversezi total: "Ăăă, eu parcă n-aveam treabă spre Victoriei."

 

HOLBATUL(băiatul care trăiește totul intens):

Holbatul pe interes_stiri pe surse

îl întâlnești la o alta masă la restaurant, pe o altă bancă în parc sau pe același rând cu tine la cinema sau la teatru. Este ăla care te fixează atât de deranjant încât începi să crezi că ești murdară la gură sau că, de fapt, vă cunoasteți sau că ți-ai luat sutienul peste tricou sau whatever... De fapt el vrea să-ți transmită din privirea lui focoasă că te place, doar că nu vrea să riște un refuz. Așa că stă holbat în banca lui, sperând că tu ești Mafalda și o să-ți dai seama ce vrea. 

 

ZMEUL INTERNAUT:

Tocilar-www.dcnews.ro

o tipologie din ce în ce mai cunoscută. Te surprinde naturalețea din abordare, apoi descoperi că este chiar simpatic și are completări atât de spumoase la orice îi spui. Atent, grijuliu, plin de calități care dispar imediat atunci cand vă întâlniți față în față și când aproape te salută: "Bună. Să știi că eu-s cam timid. Pa. Hai că vorbim diseară pe whatsapp."

 

PARTY BOY-UL CHIBZUIT:

Play-boy-ul Chibzuit-www.aktual24.ro

Este băiatul care are 80 de lei într-o seară și care iese și el în club să agațe ceva. Se gândește mult până face o mișcare, le analizează bine pe toate până oferă uneia de băut, pentru că odată ce dă 10 lei, ăia rămân dați. Există șanse mari să-și ia propunerea înapoi dacă fata vrea vreun cocktail de 20. Dacă ai neinspirația să accepți de băut de la party boy-ul chibzuit, te așteaptă o noapte lungă în compania lui. Pentru că va considera că te-a închiriat pentru cel puțin 15 dansuri, va face scheme de cocoș când altul va încerca să se dea la tine, va crede că veți pleca împreună acasă și dacă vede că nu, se va da cu capul de asfalt până-i dai numărul de telefon. Evident a doua zi va trebui să ți-l schimbi. Vei avea 83 de apeluri nepreluate de la el. Mare grijă cu chibzuiții!

 

deNEDESCRISUL:

Libidinel-www.esquire.ro

 este băiatul ăla care apare de nicăieri, super jovial și sigur pe el și care te întreabă: 

"Nu te supăra, ai un ceas?"

"Nu."

"Ok. Atunci sigur bei o cafea cu mine!" 

A adaptat el ca situație, expresia aia din engleză cu "It's Time for Coffee". :)

Acestea fiind spuse, vă doresc în continuare nervi tari, mijloace de evadare și să vă agațe cine doriți să vă agațe. 

What's Hot

Galerie Articole