Cine are "spatele" mai frumos si sexi?!

Cine are "spatele" mai frumos si sexi?!

simona
Timp liber

Si daca-i vara, ce-si doresc cel mai multe vedetele? Sa-si etaleze formele voluptoase si perfecte, iar costumul de baie este cel mai potrivit pentru a lasa la vedere ceea ce au divele mai frumos! Mai multe vedete s-au fotografiat in pozitii "avantajoase" formarii unui arc perfect. Sau mai pe intelesul nostru, a unui popou apetisant.

Bella Hadid - sursa hollywoodlife

Dupa parerea jurnalistilor si a specialistilor in "curbe perfecte", frumosul model de 20 de ani, Bella Hadid, este de departe castigatoarea acestui clasament in curburi. La bordul unui yacht, cu picioarele departate si arcuirea spatelui, nici ca putea arata mai sexi si frumoasa.Daca aveam si eu un yacht ....

Amber Rose - sursa hollywoodlife

Actrita si modelul de 33 de ani si mama unui copil, a ales sa pozeze in apa, ingenuncheta si cu mainile la ceafa pentru a-si scoate in evidenta spatele bine lucrat! Wow, cred ca trebuie sa ma apuc de sala!

Nicki Minaj - sursa hollywoodlife

Cat despre cantareata si modelul de origine trinidadiana nu mai avem ce sa spunem, nu a lasat nimic imaginatiei sa lucreze, ne-a dezvaluit un arc perfect roz al dosului sau. La 34 de ani , Nicki arata spectaculos, cu sau fara arcuire!

What's Hot

Galerie Articole