Cine naiba a votat cei mai sexy barbati din lume?
Sursa:www.imugur.com

Cine naiba a votat cei mai sexy barbati din lume?

Ioana Petric
Timp liber

Glamour Magazine UK a intrebat “who’s the sexy king of 2017?” si peste 80 000 de cititoare au raspuns. Concluzia? Cei mai sexy barbati din lume, in ordinea inversa a preferintelor, sunt Robert Pattinson (Twilight), Aidan Turner(Hobbit) si el, doar el, Jamie Dornan (50 Shades of Grey)! Adica un vampir, un hobbit si un dezaxat care bate femei, pentru ca il excita. Now this is funny! Britanicii au umor, trebuie sa recunoastem! 

Locul 3: Robert Pattison (www.melty.fr)

OK OK, e adevarat! Nu s-au votat personajele interpretate, ci actorii care le-au dat viata, dar hai sa fim seriosi: cine a mai auzit de Mr. Dornan inainte de a juca in filmul ala, la care singura chestie buna e coloana sonora? 

Locul 2: Aiden Turner (www.nocookie.net)

Sincer sa va spun, sunt convinsa ca daca la vot ar fi partcipat nu doar domnisoare cu gusturi cinematografice discutabile si fetite cu codite, care nici macar nu au implinit varsta legala pentru a se gandi la barbati, topul asta ar fi aratat mult, muuuult mai bine. Adica un top 10 fara Reeves, Depp, Butler, Downey Junior sau Cooper? Pe bune? Simt ca s-a facut o mare nedreptate!

Locul 1: Jamie Dornan (www.pinterest.com)

Dar cine sunt eu sa ma opun, cand nici macar nu am stiut cine a candidat la titlul de king of sexy…de votat nici nu mai zic.

Si daca tot ne-am aprins in discutii si am ajuns de la barbati, la politica, va reamintesc ca duminica, 11 decembrie, e momentul sa iesim si noi la vot. Nu de alta, dar e sexy si dupa cum ati vazut, cine nu voteaza, nu conteaza. Deci? Ma bazez pe voi? Haideti,  pun pariu ca nici voi nu aveti de gand sa traiti pe pielea voastra cele 50 de umbre de gri, in anii care urmeaza.

What's Hot

Galerie Articole