Cos vs. Usturoi

Cos vs. Usturoi

Alexandra Gherase
Tratamente

Te-ai trezit de dimineata si ai gasit in barbie un cos de toata frumusetea, care s-a incapatanat sa iasa fix acum. Si e cam uratel, nu? Ca sa nu mai spunem ca maine ai nunta rivalei tale din liceu, unde te duci insotita de cel mai frumos barbat de pe planeta Pamant. Cum sa il ascundem? Cum sa facem sa dispara? Cum sa dam timpul inapoi ca sa facem ceva sa nu mai iasa? 

Asta nu stiu daca este posibil, insa eu te pot ajuta sa scapi de el intr-o zi. Da.. da.. ai auzit bine! In doar o zi vei scapa de domnul “Cos”, ca sa poti arata bine, indiferent in ce situatii vei fi pusa maine. 

Este un fel de miracol ce am descoperit eu, insa tot ce ai nevoie ca sa reduci cosul la tacere, este… un catel de usturoi. Taie catelul de usturoi in 2, ca sa poti ajunge mai bine la miezul lui, si cu ajutorul miscarilor circulare, freaca pielea acolo unde este domnul “Problema”. Cu cat este mai mare problema, cu atat mai mult vei simti un disconfort cand faci lucrul asta. Insa stiu ca dorinta ta de a arata spectaculos maine este mai mare, asa ca sunt sigura ca te vei descurca vis-a-vis de durere. 

http://tlvz.com

Dupa ce ai frecat bine catelul de usturoi, clateste cu apa rece si lasa-l in pace. Repeta actiunea seara, inainte sa te bagi la somn. Insa de data asta fara sa clatesti. Maine dimineata cosul va disparea, ramanand o urma vaga in locul unde s-a produs extorsiunea. Cu un pic de corector sau un pic de fond de ten, va disparea definitiv de la nivelul ochilor carcotasilor.

Ma bucur ca am impartasit cu tine acest beauty-tips, care mie mi se pare foarte de ajutor. 

Kisses, love and hugs!!!

What's Hot

Galerie Articole