Cosmos girl?

Cosmos girl?

Alexandra Gherase
15cm girls

Stilul cosmonaut va spune ceva? Inca nu.. stiu, insa eu va spun ca in curand se va purta. Am profitat acum de vremea de afara ca sa imi scot la plimbare geaca… geaca mea de cosmonaut.

Alexandra Gherase

Bomber jacketurile inca se poarta, insa acum sunt duse la extrem, cum este aceasta geaca argintie. 

Alexandra Gherase

Deja celebre case de moda si branduri au lansat colectii inspirate din costumele primilor oameni care au pasit pe luna. Un exemplu mai mult decat cool este brandul de haine sport Puma, care a lansat cea mai cool colectie: PUMA x UEG.

PUMA x UEG - www.mensdrip.com

Revenind la tinuta mea, am asortat aceasta geaca argintie cu un bluzon mai mult decat oversize. Spun asta pentru ca imi ajunge pana sub genunchi. Si totusi… e doar o bluza, insa stilul e supercool.

Alexandra Gherase

In alta ordine de idei, pot sa va spun ca tine si de cald pe o vreme vitrega cum este cea prin care trecem acum. Zile insorite va doresc si mult succes daca ati pornit in cautarea gecii argintii. Just Remember: nu mai este mult pana vom gasi in magazine tricouri inscriptionate NASA. 

Alexandra Gherase

Kisses, love and hugs!

What's Hot
Cand asul din maneca e chiar...maneca!

Cand asul din maneca e chiar...maneca!

Gata! S-au dus vremurile alea in care o maneca era doar o maneca. Acum, de diverse dimensiuni, forme si culori, ele sunt cele care fac diferenta si transforma o tinuta aparent banala, gen blugi si camasa, intr-una super fashion care intoarce toate privirile.

Trend
Emma Watson: frumoasa care se lupta cu bestia din industria fashion

Emma Watson: frumoasa care se lupta cu bestia din industria fashion

Pentru ca are o voce pe care nu se teme sa o foloseasca, Emma a profitat de faptul ca atentia tuturor este indreptata asupra ei pentru a trage un semnal de alarma vis a vis de lucrurile care se intampla in industria modei si impactul pe care acestea il au asupra noastra si a mediului inconjurator.

Moda

Galerie Articole