Cu Justin Timberlake la dans si Ryan Gosling la o plimbare in parc!

Cu Justin Timberlake la dans si Ryan Gosling la o plimbare in parc!

simona
Timp liber

In timpul unui interviu pentru revista E!Online, Christine Evangelista s-a jucat raspunzand unor intrebari legate de intalniri perfecte cu celebritati. Cam cu cine s-ar duce la un salon de dans si alegerea perfecta este Justin Timberlake, cat pentru hiking si o connversatie placuta, Evangelista ar dori sa fie insotita de actorul canadian Ryan Gosling. Eu zic ca acum e momentul, Ryan este pe punctul de a se desparti de Mendes a lui si poate nu refuza o invitate in aer liber de la o vedeta frumoasa. 

Zach Galifianakis - sursa dailymail.uk

La intrebarea cu cine si-ar dori sa mearga la lectia de yoga, actrita a zis ca prefera pe cineva amuzant ca sa-i treaca timpul mai usor si acesta este ... unul dintre cei mai simpatici actori, Zach Galifianakis. O, da, buna alegerea! Un actor de comedie genial cu un umor sec si naiv, pur si simplu, il ador! Dar cand vine vorba de treburi serioase, ca o premiera de film, Frank Sinatra ar fi insotitorul ideal pentru covorul rosu. Acel Sinatra cu palaria intr-o parte si un pahar de Martini in mana. O zi de shopping cu Audrey Hepburn ar fi visul oricarei doamne care doreste sa fie eleganta si nobila. Cui nu i-ar placea un "Mic dejun la Tiffany"?

The Arangement - sursa eonline

Dar pentru o saritura de la inaltime , cu parasuta, actrita de 30 de ani, cunoscuta pentru rolurile din "Internul", seria "The Walking Dead, zombi" sau "The Arangement", a ras si a declarat ca nu si-ar lasa viata in mainile nimanui, nimeni nu merita incredere ci se bazeaza doar pe ea insasi. Imi place cum gandeste, fata desteapta! Acum, zi-mi tu mie, nu-i asa ca si tu ai o lista de vedete cu care ti-ar placea sa faci cate ceva? Pai, eu ... as alerga cu Thor (Chris Hemsworth), as lua cina cu Pierce Brosnan, as dansa cu Hugh Jackman,, as merge in Africa sa ajut cu George Clooney, as gati cu Thierry Lhermitte si as rade cu Robert Downey Jr . Gata, am zis!

 

 

 

 

What's Hot

Galerie Articole