Cum celulita "ajuta" vedetele sa piarda fani!

Cum celulita "ajuta" vedetele sa piarda fani!

simona
Timp liber

Atunci cand media isi face treaba, se vad si rezultatele. Dupa ce au fost publicate fotografiile cu super celulita vedetei de televiziune Kim Kardashian, aceasta a pierdut peste 100 de mii de followers de pe site-ul sau si fanii au inceput sa-si exprime nemultumirea. Stiu, o sa zici. "ce conteaza ca are celulita, doar pentru asta sa o paraseasca admiratorii?". Da, pentru ca atunci cand esti un mega star in domeniul intretinerii corporale si al modei, trebuie sa dai exemplu. Dar nu numai asta, aparitiile din reviste si fotografiile facute public erau photoshop-ate.

Kim Kardashian in piele - sursa radaronline

Publicul care o adula pe Kim pentru cum arata a constat ca de fapt este o mare minciuna. "Look"-ul ei impecabil, zeita frumusetii, sunt de fapt iluzii si ea este de fapt ... un simplu muritor care arata la fel ca noi toate cand imbatranim sau mancam prea mult. Nu, nu zice nimeni ca e ceva rau, dar daca nu s-ar da zana splendorii si ar poza intr-o femeie de varsta ei care are copii, dar care se ocupa si de frumusetea ei, poate ca lumea ar admira-o pentru ceea ce este cu adevarat, nu pentru o imagine care pacaleste. Ce nu inteleg admiratorii este ca starleta de 36 de ani ne invata diete de slabit si ... la ea nu functioneaza?! Ha?

Kim Kardashian si celulita de pe picioare - sursa radaronline

Dupa pozele aparute in toata presa lumii, Kim incearca sa-si salveze imaginea si sa demonstreze ca nu e chiar asa rau cu celulita cum spun "oamenii rai". Din pacate, atunci cand vrei s-o dai mai bine, atunci iese mai rau. Noua ei aparitie la un restaurant unde trebuia sa filmeze, a fost si mai si. Kim s-a incorsetat cu un top decoltat din care-i sareau sanii si o fusta scurta, mulata din piele care statea sa pocneasca pe popoul ei din care se vedea celulita - de, era prea stramta musamaua - si a carei lungime minuscula lasa la vederea picioarele vedetei pe care salta grasimea. Pe bune, asta e tot ce ai putut, Kim? 

What's Hot

Galerie Articole