Cum iti alegi partenerul, in functie de zodie

Cum iti alegi partenerul, in functie de zodie

Sfaturi astrale

Fiecare femeie isi doreste sa aiba iubitul ideal, dar acest lucru nu este deloc usor. Se spune ca fiecare atrage mai mult sau mai putin, dar norocul mai tine si de astre.

Iata ce parteneri ne dorim, in functie de zodia in care suntem nascute.

Berbec

www.pexels.com

Femeile născute în zodia Berbec au nevoie de bărbați puternici în viața lor, iar din acest motiv vor întoarce capul după cei care sunt independenți din punct de vedere financiar. Sunt materialiste, ca o sa spunem pe sleau.

Taur

www.pexels.com

Femeile născute în zodia Taur preferă bărbații seducători, atractivi, care știu cum să le manipuleze și care le trezesc toate simțurile. Din cauza ca nu toti pot fi Brad Pitt sau George Clooney, majoritatea raman fete batrane.

Gemeni

www.pexels.com

Femeile născute în zodia Gemeni sunt independente și libertine și au nevoie de cineva la fel de deschis ca ele. Le plac bărbații independenți. Nu e de mirare ca le ies vorbe, de la atata "independenta"...

Rac

www.pexels.com

Pentru femeile Rac, iubitul ideal este acel bărbat care le oferă dragoste și afecțiune. Nu conteaza ca e sarac lipit si cam prostut, spre disperarea familiei.

Leu

www.pexels.com

Femeile născute în zodia Leu au nevoie de foarte multă atenție și din acest motiv vor întoarce capul doar după acei bărbați care le fac foarte multe complimente și care le răsfață. Prin rasfat intelegem cadouri scumpe si vacante exotice.

Fecioara

www.pexels.com

Femeile născute în zodia Fecioară sunt atrase de bărbații inteligenți, care ies din tipare. As adauga ca e musai sa fie si foarte rabdatori si toleranti. Nu e usor sa suporti o perfectionista si o persoana care cauta cusururi tot timpul.

Balanta

www.pexels.com

Balanțelor le plac bărbații care le tratează foarte bine, care le cumpăra cadouri și care le fac foarte multe complimente. Se stie ca sunt superficiale si usor de prostit.

Scorpion

www.pexels.com

Când vine vorba despre dragoste, femeilor născute în zodia Scorpion nu le arde de joaca. Le plac bărbații care nu le tratează superficial, care le oferă stabilitate financiara și care sunt foarte prezentabili în societate. Evident, trebuie sa fie si amanti extraordinari si foarte bine dotati.

Sagetator

www.pexels.com

Femeile născute în zodia Săgetător au nevoie de foarte multe dovezi de iubire și nu vor accepta sa fie înșelate. Desi ele nu sunt cele mai fidele semne din horoscop.

Capricorn

www.pexels.com

Femeile născute în zodia Capricorn sunt obsedate de succesul profesional și au nevoie de bărbați care le pot asigura viitorul. De aceea cele mai multe se vor "indragosti" de barbati cu minim 20 ani mai in varsta.

Varsator

www.pexels.com

Femeilor născute în zodia Vărsător le plac bărbații pasionați de aventuri și călătorii. Oare de ce se mai mira ca cea mai lunga relatie a lor a durat 8 luni?

Pesti

www.pexels.com

Iubitul ideal pentru femeile născute în zodia Pești este acel bărbat care debordează de romantism. Pentru ele s-au facut cliseele din filmele siropoase.

 

What's Hot