Cum m-am distrat de Revelion

Cum m-am distrat de Revelion

Dragoste

 

Ma pregatesc de Revelion din septembrie, cand am facut rezervarea pentru 2 persoane la club. Primul pas a fost sa imi gasesc un iubit. Dupa ce am hartuit jumatate din masculii de la multinationala unde lucrez, am platit o sedinta foto profi si mi-am facut cont pe 4 site-uri de dating si in sfarsit mi-am gasit un baiat serios. Nu prea vorbeste romaneste si are tenul masliniu dar ca sa ma insoteasca la Revelion e perfect.

In octombrie am facut programarile la salon: mani-pedi, par, cosmetica. Mare noroc am avut ca am fost inspirata si nu m-am lasat pe ultima suta de metri, pe noiembrie, ca nu mai gaseam liber nicaieri. Luna noiembrie am rezervat-o pentru gasit tinuta. Din pacate nu m-am incadrat in timp si a trebuit sa dau o fuga pana "afara". Efectiv nu am avut alta solutie, fetelor, in cele 14 mall-uri pe care le-am batut la pas nu am gasit nimic. Iar rochiile pe care le-am comandat on-line s-au dovedit esecuri.

In sfarsit a venit ziua cea mare. M-am trezit la 4 dimineata sa ajung la salon. Am pus poza pe facebook  #"unghiuterev", am luat 48 like-uri si am putut sa plec. Sub 20 like-uri insemna ca-s un dezastru si trebuie schimbate. Am repetat procedura si la par. 68 like pentru #PerfectHairforPerfectParty.

M-am intros acasa. Iubi inca dormea, ca e pe alt fus orar. L-am pus sa se imbrace, sa avem timp sa urcam pozele pe facebook. Nu stiu ce face la baie, dar cand iese de acolo are pupilele din ce in ce mai dilatate si zambetul mai larg. Ma rog, nu am timp acu sa-i caut cusururi, mai ales ca invidioasele alea de la birou mi-au dat "love" la pozele puse din ora in ora.

In sfarsit am ajuns la club. E timpul pentru primul Live. Nu-l gasesc pe Iubi, cred ca e afara la fumat. Fac live, se uita 24 oameni. Asa, saracilor care stati acasa in pijamale, uitat-va sa vedeti ce bine ma distrez. Am scazut la 12 privitori, ce invidiosi.

S-a facut miezul noptii. Iesim afara la artificii. Simt ca imi degera picioarele si Iubi e galant, imi da geaca lui. Ce puternic e, a iesit in tricou si nu tremura deloc. Hmm, cred ca trebuia sa discutam mai mult inainte, nu stiu multe despre el. Am vazut ca nu a mancat carne, cred ca e erbivor, ca are buzunarele pline cu buruieni. Ia sa pornesc si live-ul, ca ma distrez din nou. Si primul sarut trebuie sa fie tot in direct.

Gata si momentul asta. Sunt rupta de oboseala, platformele astea cu care-s incaltata mi-au rupt picioarele.

Dar trebuie sa rezist pana la ziua. Dupa live-ul de la Perinita putem pleca.

In sfarsit, acasa. Imi verific contul de facebook si ajung la concluzia ca a fost o petrecere GE-NI-A-LĂ!

What's Hot

Galerie Articole