Cum m-am hotarat sa arat bine

Cum m-am hotarat sa arat bine

Gabi
Dragoste

 

De mică l-am avut pe vino'ncoa dar tot timpul era la modul: vino'ncoa și cară-mi și mie ghiozdanul, vino'ncoa și spune-mi și mie dacă Alina e combinată, vino'ncoa și ține-mi și mie locul până mă întorc că altfel îți iei bătaie. 

www.pexels.com

Așa că m-am hotărât să fac o schimbare. Din persoana pe care n-o băga nimeni în seamă, să devin fata de la care nu-ți poți lua ochii. 

Prima dată mi-am ras sprâncenele. Am zis că dacă tot le fac eu cu carioca, să nu mă încurce la desen proastele mele naturale. 

Apoi mi-am lăsat să crească părul lung. Mare greșeala. Dup-aia am văzut la vedetele de la Acces direct și de la Capatos care este coafura cea mai fashion: aia cu extensii arse și făcute ghemotoc la ceafă. Așa că l-am tăiat și am dat o vopsea platinată peste extensii. Nu știi niciodată cum îți crește părul. Poate-ți crește de pe-o zi pe alta. Am zis să nu mă prindă nevopsită.

Uitandu-ma tot la Capatos, am început să o admir foarte tare pe una dintre cele mai mari vedete de la noi: Beyonce Guță. Așa că am căutat-o pe net și am descoperit că e mai măslinie un pic, față de cum o difuzează ăștia la Antena 1. Are o melodie super misto de pe vremea când nu era cu Guță, "All the single ladies". Pe atunci isi zicea simplu, Beyonce. Iar ăștia de pe YouTube au trecut-o tot asa. În fine, m-am dus și eu la solar și m-am făcut mai tuciurie.

www.thefederalist.com

Iar la final, ca să fiu ca toate vedetele astea frumoase de la televizor (Lore Chivu, Bianca, Mocanca), mi-am pus și eu botox în buze. Am încercat prima dată cu capacul de la sticlă dar trebuia să stau prea mult cu el pe bot și mă împiedica la... mâncat. 

Aș vrea, totuși, să precizez că n-am făcut schimbările astea pentru bărbatul de lângă mine, ci pentru mine. Pentru bărbatul din mine. 

www.mic.com

Vă pupic dulce.

What's Hot

Galerie Articole